Majstor!

ČETIRI BOMBE FRANČESKA TOTIJA - IMA 45 GODINA I JOŠ REŠETA: "Princ Rima" je u formi posle 5 godina penzije! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Impresivni šutevi čuvenog italijanskog fudbalera koji se 2017. godine oprostio od aktivnog igranja.

Izvor: Instagram/forzaromainfo/printscreen

Forma je prolazna, klasa je večna, a kod Frančeska Totija (45) je pravo pitanje da li je i forma ikada prolazila. Legenda italijanskog fudbala već pet godina ne igra profesionalno, ali kada se pojavi na lokalnim turnirima... Puca na sve strane.

Na jednom turniru u malom fudbalu koji igra osam igrača u timu Frančesko Toti je pokazao da i dalje mnogo zna sa loptom. Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je "Princ Rima" ukrasio sa četiri gola.

Pogodio je iz slobodnog udarca, zatim i sa velike distance, usledio je jedan neverovatan volej, a na kraju i jedan udarac po zemlji posle driblinga. Četiri gola od kojih ne bismo umeli da izaberemo najlepši pokazali su ljubiteljima fudbala da je nekadašnji kapiten "Vučice" i dalje u top formi.

Mlađim navijačima, onima koji nisu imali prilike da ga gledaju, ovo bi moglo da posluži kao fantastičan razlog da na internetu potraže neki stariji snimak i vide šta je sve na terenu radio čovek koji je do kraja karijere ostao veran Romi.

Fudbaler kojeg je na nagovor Siniše Mihajlovića u vatru gurnuo Vujadin Boškov godinama je odbijao ponude najbogatijih klubova Italije i Evrope, kako bi do kraja karijere bio veran onom koji je najviše voleo.

Pogledajte majstorije Totija: