PROMENE

KRAJ! ĐANI ĆURČIĆ TRAŽI NOVI POSAO! Klub se oglasio pred meč sa filijalom Partizana: Saši želimo sve najbolje

Autor Nemanja Stanojčić

Nekadašnji fudbaler više nije trener kluba iz kolubarskog okruga.

Izvor: MN Press/MONDO/Nemanja Stanojčić

Sredinom novembra prošle godine je Saša Đani Ćurčić uplivao u trenerske vode. Dobio je posao u Borcu iz Lazarevca i tamo je započeo novu karijeru. Posle svega pet utakmica na klupi je došlo do razlaza između dve strane.

Klub se ubrzo oglasio i otkrio šta se dogodilo i zbog čega je došlo do prekida saradnje, ali nisu saopštili i ko će ga zameniti na klupi. Sve ovo se dogodilo uoči meča sa filijalom Partizana Teleoptikom i taj duel je na programu u nedelju.

Iz Lazarevca su se oglasili kratkim saopštenjem putem društvenih mreža.

"Zbog privatnih obaveza i nemogućnosti da se posveti trenerskim obavezama u potpunosti, Saša Čurčić i naš klub su sporazumno raskinuli saradnju. Đaniju želimo sve najbolje u daljoj karijeri i životu. Mi ćemo u narednim danima objaviti ime novog šefa stručnog štaba", piše u saopštenju kluba.

Posle 20 odigranih utakmica Borac je na 13. mestu sa 18 bodova.

Podsetimo, Đani je karijeru počeo u OFK Beogradu, posle čega je prešao u Partizan. Odličnim partijama u crno-belom dresu se preporučio engleskim klubovima. Karijeru je nastavio na ostrvu i tamo je igrao za Bolton, Aston Vilu i KRistal Palas. Potom je kratko otišao u Ameriku u tim Metro Starsa, a karijeru je završio u škotskom Madervelu. Za reprezentaciju Jugoalsvije odigrao je 13 mečeva i dao je jedan pogodak.