ŠTETA!

VAŽI ZA JEDNOG OD NAJVEĆIH TALENATA, ALI GA UBIJAJU POVREDE: Zvezda Dortmunda zamenjena u 2. minutu, plakao kao kiša!

Autor Milutin Vujičić

I dalje deluje da će biti sjajan fudbaler, ali povrede ga uništavaju.

Izvor: Twitter/usmntonly/Screenshot

Đovani Rejna važi za jednog od najtalentovanijih tinejdžera, međutim povrede su značajno uticale da njegova karijera ne ide uzlaznom putanjom. Umesto da igra iz nedelje u nedelju i da postaje bolji fudbaler, Rejna nikako ne uspeva da stigne do forme u Dortmundu i ponovo ga je zadesio peh.

Amerikanac je meč protiv Štutgarta, u kome je Dortmund slavio 2:0, morao da napusti već posle dva minuta igre. Koliko ga je to pogodilo najbolje govori to što je i zaplakao od muke.

Samo što je počela utakmica, a Rejna se uhvatio za mišić i bilo je jasno da ne može da nastavi. Kao da se nije dovoljno dobro zagrejao za meč i da je zbog toga možda došlo do nove povrede... Odbijao je da poveruje da se njemu ponovo to dešava, ali je na kraju lekarski tim dao signal Marku Rozeu da ga zameni.

Saigrači su ga zagrlili i bodrili dok je izlazio iz igre, navijači su mu aplaudirali, ali zbog toga se samo "slomio" od emocija i briznuo u plač pošto ovo znači novu pauzu za njega...

Sin američkog fudbalera Klaudija Rejne odigrao je ove sezone samo 13 mečeva za Dortmund i postigao je dva gola. To je značajno manje nego prošle godine (46 mečeva, sedam golova), a upravo je kod Rozea trebalo da "eksplodira" i postane nosilac igre uz Erlinga Holanda.

Ipak, njihove karijere očigledno neće ići istim tokom. Rejnu čeka nova pauza iz koje mora da izađe još jači i nikako ne sme da očajava, nije prvi sa ovakvim problemima.