Najava!

PARTIZAN SPREMAN ZA DERBI PROTIV SAŠE ILIĆA: Stanojević zna zašto će biti teško na Banovom brdu!

Autor Dušan Ninković

Trener Partizana Aleksandar Stanojević najavio je gostovanje na Banovom brdu.

Izvor: MN Press

Poslednji meč pred plej-of Partizan će odigrati na Banovom brdu. Ekipi Aleksandra Stanojevića potrebna je pobeda uz kiks Crvene zvezde kako bi preuzeli prvo mesto na tabeli, ali trener Partizana zna da to neće biti lako.

Njegov tim gostuje trećeplasiranom timu lige i ekipi koja je spremna da odigra sjajan meč u visokom ritmu. O tome je govorio i na konferenciji tokom koje se dotakao suđenja i VAR tehnologije.

Meč na Banovom brdu biće pravi derbi 30. kola Superlige.

"Imamo utakmicu protiv ekipe koja je ubedljivo treća na tabeli, znači derbi ovog kola. Znamo da je teško igrati na Banovom brdu, pa ulazimo maksimalno koncentrisani. Svi sem Obradovića su spremni i zdravi. Videćemo posle današnjeg treninga na koga možemo da računamo. Miljković je u konkurenciji, videćemo koliko će igrati. Menig je odmorio, dosta nam je dao u prethodnom periodu. Za Natha ćemo videti kako se oseća", otkrio je Stanojević.

Trener Partizana nema poraz od tima sa Banovog brda od kako sedi na klupi tima iz Humske.

"Sve su to bile tesne, agresivne utakmice. Slično očekujem i u nedelju. osta su agresivni, intenzivni su, imaju igrače da igraju u jakom ritmu. To je jedna mlada ekipa koja je dosta potentna i fizički dosta dominantna. Nama je svaka utakmica opterećenje, i prošla protiv Radnika je bila takva", dodao je trener Partizana.

On se na trenutak dotakao i kadrovske situacije u ekipi Saše Ilića, pošto su dvojica fudbalera nedavno napustili klub.

"Kajević je otišao, ali oni imaju dosta igrača. To je ekipa koja je izuzetno selektirana, u sredini imaju dosta brzih igrača. mislim da je to njihova osovina koju imaju. Čukarički će izaći u visokom presingu na nas, bokovi su im agresivni, špicevi su im agresivni, cela ta prva linija. To je ono što očekujem", rekao je Stanojević.

Meč na Banovom brdu igra se u nedelju od 19:05.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt