ŠTA BI?

SVET SE OPET SMEJE NAJSKUPLJEM ŠTOPERU IKADA - GLUPOST BRITANCA! Lopta pogodila Srbina, a o njegovoj reakciji se priča!

Autor Nemanja Stanojčić

Potez kapitena Mančester junajteda je ponovo dospeo u žižu javnosti. Nikome nije jasno šta se dešava sa njim...

Izvor: Profimedia

Mančester junajted bi mogao da ostane bez Lige šampiona, ali i Lige Evrope naredne sezone. U poslednje dve utakmice us osvojili samo bod, poraz od Evertona im je dodatno umanjio šanse (1:0). Gol je dao Entoni Gordon i to tako što se lopta posle njegovo šuta odbila od Harija Megvajera.

Očekivano, najskluplji štoper svih vremena se našao na udaru zbog toga, jer je ponovo koštao svoj tim bodova, mada to nije jedini razlog. Potez kapitena "crvenih đavola" posle tog pototka je izazvao smeh cele planete, napravio je novu glupost.

U 29. minutu je lopta pogodila u ruku Nemanju Matića, umesto da se bune igrači domaćeg tima, prvi je reagovao Megvajer. Podigao je ruku i tražio od sudije da reaguje zato što je lopta pogodila njegovog saigrača u ruku.

Taj snimak je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama i navijači se po ko zna koji put pitaju isto - dokle će Megvajer da igra za Junajted? Da stvari budu gore za njega, smeju mu se čak i rivali...

U toku su pregovori oko dovođenja novog trenera, prva meta je strateg Ajaksa Erik Ten Hag i ukoliko zaista ispune njegove uslove i dovedu ga, male su šanse da će Megvajer nositi dres engleskog velikana naredne sezone.