Šteta!

STANKOVIĆ JOŠ PATI ZBOG LIGE EVROPE - GLEDAO JE OKRŠAJ ZVEZDINIH ZNANACA: "Žao mi je što MI nismo bili u Bragi!"

Autor Dušan Ninković

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković žali što njegov tim nije eliminisao Rendžers.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je odigrala odličnu evropsku sezponu i sa prvog mesta prošla u nokaut fazu Lige Evrope. Tokom te avanture odmerila je snage sa Bragom u grupnoj i Rendžersom u nokaut fazi, a upravo ti timovi su trenutno na polovini svog dvomeča.

Portugalski i škotski predstavnik bore se za mesto u polufinalu, a Dejan Stanković je sa mnogo pažnje ispratio meč koji su igrali u Portugalu.

Crveno-beli su u grupnoj fazi Lige Evrope upisali pobedu i remi protiv Brage, a nereše rezultat u poslednjem kolu doneo im je prvo mesto u grupi. Usledili su mečevi protiv Rendžersa, poraz u Glazgovu i nedovoljno ubedljiva pobeda u Beogradu.

Za tim Dejan Stanković i dalje žali...

"Gledao sam utakmicu, posle meča ostao je još veći žal što nismo uspeli da napravimo čudo, ili ne čudo, možda smo jednostavno zaslužili da prođemo. Žao mi je što nismo mi bili u Bragi umesto Rendžersa, ali teren je jedino merilo, a rezultat je takav kakav jeste. Okrećemo se našim obavezama da se spremimo u ovoj sezoni možda za nešto što možemo da očekujemo sledeće, u nekom jačem takmičenju", rekao je trener Crvene zvezde.

Podsećamo, ekipa Brage savladala je škotskog predstavnika (1:0) na svom terenu i u Glazgovu će braniti tu prednost. Portugalci su i pre gola jednom zatresli mrežu, ali taj pogodak nije bio priznat nakon VAR intervencije.