BRAVO!

MAJSTORIJA SRBINA, SJAJNI VLAHOVIĆ PONOVO POGODIO! Dušan je nezaustavljiv, opet je NAJBOLJI strelac!

Autor Nemanja Stanojčić

Dušan Vlahović je postigao gol za pobedu i preokret Juventusa!

Izvor: Arenasport 1/printscreen

Kada je teško tu je Dušan Vlahović! Novi pogodak srpskog napadača, ponovo kada je bilo najpotrebnije! Za pobedu Juventusa i veliko slavlje svog tima.

Kaljari je poveo preko Žoaa Pedra, Matijas de Liht je u nadoknadi prvog dela izjednačio, a onda je Srbin stupio na scenu. Paolo Dibala je poslao sjajan pas u prostor, defanzivac domaćina je bio bliži lopti, ali je Vlahović pokazao šta zna i ume - zatresao je mrežu u 75. minutu. Ispostaviće se da je to bio pogodak dovoljan za tri boda.

Vlahović je ovim golom ponovo preuzeo vrh kada je lista strelaca u pitanju. Bio je ovo njegov 22. pogodak u Seriji A i sada mu opet Ćiro Imobile gleda u leđa sa golom manje.

Juve je zahvaljujući srpskom napadaču i dalje u trci za Skudeto, mada je jasno da se tu najviše pitaju i dalje milanski timovi - Milan i Inter koji su na čelu tabele. Imaju pet bodova manje od vodećih timova i meč više.

Ponovo je mladi srpski napadač pokazao zašto je italijanski velikan za njegov transfer Fiorentini platio preko 80 miliona evra.

Dušan Vlahović gol protiv Kaljarija
Izvor: YouTube/Arena sport
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt