"JA NE RAZUMEM"

TRENER OKRIVIO VAR NAKON ŠTO SU IZGUBILI KOMIČNIM GOLOM U 93. MINUTU: Haos na meču Spartaka i Kolubare, palo 7 golova!

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte golove na meču Spartaka i Kolubare.

Izvor: YouTube/Superliga screenshot

U poslednjem kolu preliminarne faze Superlige gledali smo goleadu u Subotici. Spartak je nakon velikog preokreta u 93. minutu savladao Kolubaru 4:3 (0:1), a oba tima nastaviće borbu u plej-autu pošto sada imaju po 34 boda!

Nezadovoljniji je trener Dejan Đurđević čija ekipa je ostala bez "goriva" u finišu utakmice, iako su uspeli da stignu Spartak i nakon 3:1 na semaforu. Đuranović i Andrić su doneli izjednačenje, da bi Tošeski u nadoknadi vremena vremena iz slobodnog udarca. Tu nije bilo ništa sporno, ali Đurđeviću se neke prethodne situacije nisu dopale...

"Moram da kažem da meni sa VAR-om ništa nije jasno. Kolubara je odigrala 30 utakmica i nije dobila nijedan penal. Ovo je četvrta-peta situacija da se gleda VAR kada nikome ništa nije jasno na terenu. Dobijao sam objašnjenja od sudija da kada gol nije ugrožen - kad lopta ima neku putanju - svira se penal kada je to prelomno...", rekao je Dejan Đurđević na konferenciji za medije komentarišući penal za "golubove" u 66. minutu.

Tada je lopta pogodila igrača Kolubare u ruku, pošto se "razmahao" u vazdušnom duelu, a arbitar je nakon pregledanja snimka na monitoru odlučio da dosudi jedanaesterac.

"Nisam pametan, VAR je dobra stvar, ali to zavisi od ljudskog faktora više nego što smo mislili".

Pogledajte i golove koji su viđeni u Subotici, a nema sumnje da je jedan od najvećih krivaca za poraz Kolubare i golman Stanivuković čiju reakciju u 93. minutu je teško opisati.

Lopta je išla u njegov ugao posle slobodnog udarca, ali je očajno intervenisao...

Spartak - Kolubara
Izvor: YouTube/Arena sport