Doktor fudbala

NAJBOLJI OPIS ALEKSANDRA MITROVIĆA - "TO NIJE NORMALNO"! Portugalac svima poručio: Takvog igrača nema ni u Premijer ligi

Autor Nikola Lalović

Aleksandar Mitrović dominira, a sprema se da to radi i u Premijer ligi.

Izvor: Profimedia

Aleksandar Mitrović ove sezone u Čempionšipu pomera sve granice! Snažni napadač iz Smedereva je do sada postigao neverovatnih 38 golova i to na 39 odigranih mečeva u sezoni.

Na krilima takve igre svog najboljeg fudbalera trener Marko Silva može već sada da računa na siguran povratak tima sa "Krejven kotidža" u Premijer ligu. A nakon problema koje je Srbin imao sa Skotom Parkerom, sada ima trenera koji mu veruje!

"On je fenomenalan! Ja sam mu pred početak sezone jasno rekao šta očekujem od njega i šta je naša filozofija, na koji način može da bude ključni igrač za nas. Nisam se brinuo da će želeti da ode nakon tog razgovora, on želi da igra ovde, da bude deo ovog kluba", rekao je Silva. 

Portugalski stručnjak je jasno rekao da ovo što Mitrović radi u tekućoj sezoni "nije normalno". 

"Teško je naći igrača i u Premijer ligi, u nekom od najboljih klubova koji može da postigne više od 30 golova u sezoni. Ako očekujete da to neko uradi onda niste normalni", naglasio je on.

Špic Fulama je odavno oborio rekord Čempionšipa po broju golova, a kako stvari stoje, Silva ozbiljno računa na njega i u elitnom rangu.