Uživo

KIKS PARTIZANA, ZVEZDA NA PLUS DVA! Saša Ilić zaustavio crno-bele, na Marakani MORAJU da pobede!

Loš rezultat za crno-bele, sada zaostaju za "večitim" rivalom u borbi za titulu!

Izvor: MNPress

Bilo je u jednom trenutku pet bodova prednosti za Partizan na vrhu tabele Superlige, ali u odlučujući plej-of će morati sa zaostatkom u odnosu na Crvenu zvezdu. Razlog za to je novi kiks crno-belih u kojem nisu uspeli da postignu gol.

ČUKARIČKI - PARTIZAN 0:0

Slično kao nedavno protiv Napretka u Humskoj, Partizan ni ovog puta nije uspeo da slomi žilavog protivnika. Glavna razlika u odnosu na taj i ovaj kiks bila je u samoj igri crno-belih.

Ekipa Aleksandra Stanojevića je ovog puta delovala daleko bolje i stvarala je značajno veći broj prilika, ali i dalje nije mogla da "načne" Čukarički i tako se bodovno izjednači sa Crvenom zvezdom.

I pored pokušaja Rikarda, fenomenalnog udarca Kvinsija Meniga, odličnih lopti u prostor Bibarsa Natha i akcija Nikole Terzića i Miloša Jojića, Partizan nije uspeo da zatrese mrežu protiv tima Saše Ilića.

Na kraju se ispostavilo da je legenda Partizana sa svojim timom udaljio crno-bele od borbe za titulu. Imao je i Čukarički svoje pokušaje, Rakonjac je u par navrata pokušavao, dok je Ibrahima Ndiaje na startu drugog poluvremena pogodio i prečku gola Nemanje Stevanovića.

No, i pored nezadovoljstva što njegova ekipa nije pobedila, neće se stvari mnogo promeniti po Aleksandra Stanojevića i njegove pulene. Partizan bi i da je pobedio "brđane" morao da naredne subote savlada Crvenu zvezdu u novom "večitom" derbiju.

Sada će sa "minus dva" na tabeli prvi put posle dugo vremena osetiti tu glad jurišanja za velikim rivalom. Stvar je i više nego jasna - povratak na čelo trke za titulu vodi isključivo pobeda na stadionu "Rajko Mitić".

Za tako nešto, Partizan će morati značajno bolje nego na Banovom brdu...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
21:02

KRAJ, ČUKARIČKI - PARTIZAN 0:0!

Kiks Partizana na Banovom brdu, Saša Ilić je zaustavio klub u kojem je postao legenda! Ovo znači da Partizan na početku plej-ofa ima dva boda manje od Crvene zvezde, sa kojom će igrati "večiti" derbi na stadionu "Rajko Mitić" naredne subote!

Uskoro opširnije...

20:56

JOŠ 5 MINUTA NADE

Toliko će se igrati u nadoknadi vremena...

20:52

86' - FENOMENALNA ODBRANA MIĆOVIĆA!

Odlično je šutirao Kvinsi Menig levom nogom sa distance, moćan udarac, ali sjajna parada Mićovića čuva gol Čukaričkog.

20:48

83' - TRALJAV ŠUT RIKARDA

Nije dobro zahvatio loptu pri svom udarcu sa ivice šesnaesterca. Niti snažno, niti precizno...

20:41

76' - RAKONJAC POKUŠAVA

Napadač Čukaričkog je oprobao udarac sa ivice šesnaesterca, ali ide lopta pravo u naručje golmana Partizana.

20:35

OVAKO JE PARTIZAN TRAŽIO CRVENI KARTON

Detalj iz 11. minuta meča kada su igrači Partizana tražili crveni karton za štopera Kovačevića, a ni trener Stanojević nije bio srećan.

Čitajte na MONDU.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

20:33

68' - NATHA MENJA "MARKEC"

Lazar Marković je na terenu umesto Bibarsa Natha, Marko Živković menja Aleksandra Miljkovića. Crno-beli moraju da krenu ofanzivnije ka golu Čukaričkog...

20:31

65' - RIKARDO PREKO GOLA

Lepo je po desnoj strani prošao Kvinsi Menig, centrirao je i pronašao Rikarda Gomeša, ali njegov udarac glavom odlazi preko gola.

Milan Savić odmah potom menja Čolovića u redovima Čukaričkog.

20:24

59' - PRVA IZMENA U PARTIZANU

Nikola Terzić napušta igru, menja ga Nemanja Jović.

Izvor: MN Press

20:22

56' - PREČKA ZA ČUKARIČKI!

Bio je u jako nezgodnoj poziciji sa distance, ali je iz maltene okreta rešio Ndiaje da šutira. Bilo je to oko 22-23 metra udaljenosti, a Ndiaje pogađa prečku Stevanovićevog gola.

Partizan ima sreće...

20:15

50' - JOJIĆ, PORED GOLA!

Prvi napad Partizana je bio opasniji, ali je Srđan Mijailović odlično reagovao pored Meniga, ali posle toga, u nastavku, Jojić šutira pored gola sa ivice šesnaesterca.

20:12

47' - VELIKA ŠANSA ZA ČUKARIČKI

Mladi Jovan Lukić je napravio odličan lažnjak u odličnoj šansi nakon što je do njega stigla lopta uz dosta sreče. Uspeo je da se reši Miljkovića, ali Nemanja Miletić blokira udarac i lopta odlazi u korner.

20:10

POČELO JE DRUGO POLUVREME

Bez izmena dva tima u 15-minutnoj pauzi.

19:53

KRAJ POLUVREMENA - 0:0!

Bez golova do sada na Banovom brdu, a nije da nije moglo da ih bude. Partizan je bio bolji tim, imali su jednu sjajnu šansu posle prodora Rikarda, imali su još nekoliko solidnih pokušaja, ali se domaća ekipa za sada solidno drži.

19:52

44' - SUDAR RIKARDA I MIĆOVIĆA!

Napadač Partizana i golman Čukaričkog su se sudarili u jednoj borbi za loptu, Rikardo je zahvatio nogom Mićovića, koji je završio na zemlji.

Ipak, nema problema ni sa jednim ni sa drugim.

19:51

43' - ŽUTI KARTON RAKONJCU

Mladi napadač Čukaričkog je napravio faul nad Nemanjom Miletićem.

19:48

41' - DUGAČKI NAPADI PARTIZANA

Ništa previše konkretno u ovih nekoliko minuta. U jednoj situaciji je moglo da bude opasno pred golom Čukaričkog kad je golman Mićović odugovlačio sa ispucavanjem lopte, osvojili su loptu gosti, ali na kraju ipak nisu uspeli da ozbiljnije zaprete.

19:38

30' - NDIAJE SPASIO ČIST GOL PARTIZANA!

Odlična kombinacija iz slobodnog udarca - Natho u prostor za Meniga, ovaj je snažno šutirao u gol iz izgledne šanse, ali Ndiaje uspeva da na oko metar od gol-linije izbije udarac u korner.

Činilo se kao da bi ovo bio gol Partizana da nije bilo njega...

19:34

27' - PERIOD MIRNIJE IGRE

Posle vrlo sadržajnih prvih 15 minuta, sada malo slabiji ritam. Partizan je do sada očigledno bolji tim, a Čukarički u poslednjih nekoliko minuta uspeva da zadrži duže loptu u svom posedu.

27' - PERIOD MIRNIJE IGRE

19:25

18' - ŠANSA, ALI JOJIĆ SPORO REAGUJE

Dobar napad Partizana još jednom, Natho je odlično sve započeo, ali na kraju akcije je Miloš Jojić morao malo brže da reaguje ne bi li izbegao blok Roganovića.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

19:18

11' - PARTIZAN TRAŽI CRVENI KARTON

Rikardo je krenuo u kontru posle odlične lopte Terzića, Kovačević ga je kao poslednji igrač oborio, ali dobija samo žuti karton od strane sudije Novaka Simovića.

Stanojević i svi igrači Partizana su besni, tražeći da pokažu defanzivcu Čukaričkog crveni karton. Faul je bio na oko 40 metara od gola Čukaričkog, ali Simović je procenio da bi to bilo preoštro...

19:13

6' - TREĆI DOBAR NAPAD PARTIZANA!

Miloš Jojić je u tranziciji odlično proigrao Slobodana Uroševića, ovaj u punom trku sa oko 13-14 metara iskosa šutira snažno, ali nedovoljno precizno!

Odličan start Partizana...

19:11

4' - STRAŠNA ŠANSA ZA RIKARDA!

Kakav dribling napadača Partizana na malom prostoru! Sačuvao je loptu, uspeo da se praktično ušeta u peterac domaćih, izbegao je prethodno i ofsajd zamku, ali na kraju udarac koji samo malo kači spoljni deo stative gola Čukaričkog!

Izvor: MN Press

19:10

3' - PRVI NAPAD PARTIZANA

Kvinsi Menig je iz okreta šutirao iskosa sa oko 14-15 metara, malo pored stative gola Mićovića. Mogao je možda da ostavi loptu za Natha, ali nije ga video na vreme...

19:07

POČELA JE UTAKMICA!

Krećemo na Banovom brdu, pred nama je derbi 30. kola Superlige!

19:00

PARTIZAN DRUGI NA STARTU PLEJ-OFA

Posle pobede Crvene zvezde nad Radničkim 1923, Partizan će u plej-ofu startovati sa druge pozicije. To znači da će njihov "večiti" rival imati dve važne prednosti u trci za titulu u poslednjih sedam kola.

Opširnije čitajte na MONDU.

Izvor: MN Press

18:05

IZMENE

Evo koji igrači će čekati šansu s klupe.

ČUKARIČKI /rezerve/: Belić N., Rogan, Tošić, Aganspahić, Tanasijević, Puškarić, Drezgić, Savić, Spasojević, Belić K., Čolić.

PARTIZAN /rezerve/: Popović, Saničanin, Holender, Pavlović, Fejsa, Živković, Jevtović, Ostojić, Marković, Jović, Smiljanić.

17:48

OVO JE SASTAV PARTIZANA!

PARTIZAN: Stevanović - Miljković, Miletić, Vujačić, Urošević - Jojić, Zdjelar - Terzić, Natho, Menig - Rikardo.

Promene među stativama i u odbrani u odnosu na ranije mečeve Partizana, Miljković i Miletić počinju, Jojić se vratio u vezni red, a tu je i mladi Nikola Terzić kao "bonus". A evo i tima Saše Ilića:

ČUKARIČKI: Mićović - Stevanović, Kovačević, Šapić, Roganović - Mijailović, Kovač - Čolović, Lukić, Ndaje - Rakonjac.

17:30

Dobro došli u MONDO Live

Budite i večeras uz MONDO i pratite uživo tekstualni prenos meča Čukarički - Partizan.

Utakmica počinje u 19.05 časova.

Ukratko

  • ČUKARIČKI - PARTIZAN 0:0
  • Partizan je u prvom delu sezone pobedio Čukarički u Humskoj 2:0
učitaj još +