Fudbal

ODLUČENO JE - ZVEZDA I PARTIZAN SAZNALI RASPORED! Ovako će izgledati borba za titulu i Evropu

Autor Mladen Šolak

Crveno-beli i crno-beli definitivno znaju kada i gde igraju protiv šest od osam timova učesnika plej-ofa. Za preostala dva saznaće u ponedeljak uveče.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda pobedila je Radnički 1923 i tako je definitivno ušla u plej-of sa prvog mesta, a ujedno i je otklonila još jednu dilemu oko rasporeda "večitih" u borbi za titulu. Iako nije sve poznato, ekipe Dejana Stankovića i Aleksandra Stankovića znaju kada i gde igraju protiv šest od osam rivala do kraja Superlige.

S obzirom na to da je prvoplasirana ušla u plej-of, Zvezda će posle derbija gostovati TSC-u, a onda će u trećem kolu "doigravanja" na Marakani igrati protiv Čukaričkog. Stankovićev tim će potom gostovati sedmoplasiranom timu, pa će ugostiti Radnički Niš u 35. rundi. U pretposlednjem kolu crveno-beli će gostovati osmoplasiranom timu na kraju osnovnog dela Superlige, a u poslednjem će dočekati Voždovac. U ovom trenutku, na sedmom mestu je Vojvodina, mada bi trebalo sačekati da u ponedeljak budu odigrane sve utakmice, jer je previše kombinacija u igri za poslednje dve karte koje vode u plej-of.

Posle gostovanja Zvezdi u 31. kolu, Partizan će igrati protiv Čukaričkog na stadionu u Humskoj. Posle toga će u 33. kolu ugostiti i TSC, a u 34. će gostovati osmoplasiranom timu. U 35. rundi, tim Aleksandra Stanojevića će dočekati sedmoplasiranog, potom će gostovati Voždovcu, a u poslednjem kolu će u Humskoj igrati protiv Radničkog.

Pored bitke za titulu, veoma će biti interesantno pratiti i trku za Evropu, jer će klub koji osvojji četvrto mesto predstavljati Srbiju u Ligi konferencije u slučaju da neko od tri prvoplasirana kluba osvoji i Kup Srbije.

Sve dileme oko rasporeda i spiska svih učesnika plej-ofa biće poznate u ponedeljak, kada će biti odigrane poslednje tri utakmice kola Superlige:

  • Napredak – Metalac 18.30
  • Radnik – Novi Pazar 18.30
  • Vojvodina – Proleter 18.30
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt