Majstore!

BOMBA! SRBIN SA 30 METARA ŠOKIRAO MURINJOVU EKIPU: Legenda mu odložila loptu, a on pocepao mrežu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Iskusni srpski fudbaler Ivan Radovanović (33) igra za najslabiji tim lige, a njegov pogodak šokirao je Vučicu.

Izvor: Streamja/printscreen

Fudbaleri Rome savladali su u 32. kolu Serije A najslabiji tim tog takmičenja, ekipu Salernitane (2:1). Rimljani su do pobede stigli teže nego što su očekivali, a strelac jedinog gola za goste bio je iskusni srpski fudbaler koji je u januaru stigao u klub.

Ivan Radovanović, veteran sa italijanskih fudbalskih terena, maestralno je pogodio nakon kratkog dodavanja iz slobodnog udarca. Frank Riberi mu je gurnuo loptu u prostor, a on raspalio ka golu Murinjovog tima.

I lopta je završila baš tamo gde je želeo.

Njegova bomba sa tridesetak metara prošla je ispod živog zida, a zatim počela da se podiže pa je Rui Patrisio gledao kako udarac završava ispod prečke. Bio je to impresivan gol srpskog fudbalera koji najčešće igra kao defanzivni vezni ili štoper, pa u karijeri ne postiže često golove.

Pogledajte sve detalje:

Od kako je u Italiji postigao ih je samo šest, a poslednji čak u sezoni 2017/18. Ako je trebalo čekati godinama za ovakvo delo, vredelo je!

Ovako je pogodio Radovanović:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Podsećamo, iskusni Radovanović je od 2008. godine u Italiji, a tada ga je Atalanta dovela iz Partizana u kojem nije dobio pravu šansu. Nastupao je za "Boginju provincije", ali i Pizu, Bolonju, Novaru, Kjevo, Đenovu i sada Salernitanu.

U dresu reprezentacije Srbije odigrao je 10 mečeva.