ŠTA TI BI?

PROŠETAO STOMAČINU! BIO "ČOLOV" VOJNIK, SAD IZGLEDA KAO AMATER: Od dresa Barselone, do totalnog zapuštanja! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Turčin je imao i problema sa zakonom, a ne može se reći ni da je previše star...

Izvor: Profimedia/Seskimphoto/Twitter/kutadesouza/Screenshot

Fenerbahče je u nedelju dobio veliki derbi Turske protiv Galatasaraja (2:0), ali je fudbaler poraženog tima postao "prva zvezda" na društvenim mrežama. I to ne zbog dobrog razloga...

Fotografije nekada najboljeg turskog fudbalera Arde Turana preplavile su mreže nakon što je ušao u igru u 84. minutu, a razlog je njegova fizička sprema. Već na prvi pogled videlo se da je potpuno nespreman za profesionalni fudbal, pa i ne čudi što u preostalih desetak minuta nije ništa uradio.

Čim je stao kraj aut-linije, TV kamere su zabeležile da ima višak kilograma, pošto je na crvenoj-žutoj majici jasno moglo da se vidi da njegov stomak nije na nivou profesionalnog fudbalera.

Ardi Turanu je ovo bio prvi meč posle dva meseca, bio je povređen, ali čini se da u tom periodu nije naročito radio na sebi. Štaviše, ima probleme čitave godine i nije počeo nijedan meč za Galatasraj, tako da u ovom trenutku više deluje kao da se iz hobija bavi fudbalom.

Nekadašnji vojnik "Čola" Simeonea, i član Barselone, već godinama posrće i verovatno je pitanje trenutka kada će završiti karijeru. Ima 35 godina, ali čim je prešao tridesetu to nije to...

Čak je imao i problema sa zakonom!