KAKAV SPEKTAKL

GOOOOL! BOMBA U 97. MINUTU - OVAKVU LUDNICU SUPERLIGA NE PAMTI: Marjanović za plej-of, Kruševac je EKSPLODIRAO! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Neverovatna majstorija Saše Marjanovića za plasman Napretka u plej-of u poslednjim sekundama ovog dela sezone!

Izvor: TV Arenasport

Kakva neverovatna završnica regularnog dela sezone Superlige Srbije! Bukvalno poslednjim udarcem u ovom delu sezone, Napredak je uspeo da se plasira u plej-of i obezbedi igranje dodatnih sedam kola protiv najboljih ekipa u zemlji.

Majstorija Saše Marjanovića iz slobodnog udarca u 97. minutu utakmice dovela je sve u Kruševcu u delirijum, pošto je Napredak uspeo da savlada Metalac - 1:0!

Kakav finiš ovog dela sezone nam je priredila Superliga! Utakmice Vojvodina - Proleter (2:1) i Radnik - Novi Pazar (2:0) već su bile završene i još uvek nismo imali odgovor na pitanje koja će poslednja, osma ekipa da se plasira u plej-of.

Sve do tog 97. minuta meča, Mladost je i dalje stajala na osmoj poziciji sa 36 bodova, a onda je Saša Marjanović uzeo stvar u svoje ruke i isterao Lučance iz gornjeg doma Superlige!

Namestio je loptu za slobodan udarac, majstorski ga izveo tako da je golman Metalca Dušan Marković bio nemoćan, a njegov pogodak doveo je do oduševljenja domaćih navijača. Počelo je ludo slavlje u Kruševcu, pošto je ovaj pogodak doveo Napredak do 37. boda i mesta u plej-ofu.

Čak je i komentator TV "Arenasport" sve propratio u stilu južnoameričkih kolega, pošto je potez Marjanovića stigao u izuzetno dramatičnim trenucima.

Pogledajte ovu majstoriju Marjanovića:

Evo kako sada izgleda tabela Superlige:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt