Ma, nemoguće!

SERHIO RAMOS ODIGRAO 7 MEČEVA U SEZONI, ALI NE PLANIRA PENZIJU: Još 5 godina na vrhunskom nivou, pa će razmisliti!

Autor Dušan Ninković

Španski fudbaler trebalo da bude lider odrane u ovoj sezoni, a na kraju se Ramos retko pojavljivao na terenu.

Izvor: Profimedia

Bio je Serhio Ramos (36) deo velikih planova PSŽ-a prethodnog leta, ali se kao i ostatak zvezda koje su stigle prethodnog leta nije pokazao u punom sjaju. Zapravo, on je verovatno ostavio i najslabiji utisak jer je veći deo sezone proveo povređen.

Nekadašnji kapiten Real Madrida i čovek koji je u tom klubu izgradio kultni status ove sezone je nastupio na samo sedam mečeva i jednom tresao mrežu. Ipak, to ga ne sprečava da misli kako će još pet godina igrati na visokom nivou.

"Još četiri ili pet godina na visokom nivou, a onda ću se okrenuti nečem drugom. Imam još dve godine ugovora u Parizu, a probaću da ga produžim na tri. Videćemo, dokle god me telo bude služilo. Što se tiče glave, maksimalno sam koncentrisan", izjavio je defanzivac.

Ostaje da se vidi kako Ramos planira da produži karijeru. Cilj mu je da naredne tri godine nastupa za tim u kojem je ove sezone odigrao samo 391 minut, a sa tribina gledao kako njegov tim ispada od Reala u Ligi šampiona.

Osvajanje Evrope bio je glavni cilj tima koji je prethodnog leta kao na traci dovodio zvezde, ali im je brzo postalo jasno da stvari ne funkcionišu tako lako.

U međuvremenu, Serhio je u potpunosti izgubio i poverenje selektora Luisa Enrikea. Nekadašnji fudbaler Barselone nije ga zvao na Evropsko prvenstvo zbog povrede, a kasnije ga jednostavno nije stavljao na spisak ni kad je zdrav.