DONETA ODLUKA

FSS JE ODLUČIO - EVO KO SUDI 167. "VEČITI" DERBI: Zvezda i Partizan igraju za titulu, a on stiže pravo sa Lige šampiona!

Autor Nebojša Marković

Još uvek se čeka zvanična potvrda FSS, ali kako stvari stoje, glavni arbitar subotnjeg derbija trebalo bi da bude Srđan Jovanović.

Izvor: MN Press/MONDO/Uroš Arsić

Suđenje je već nedeljama jedna od glavnih tema u domaćem fudbalu, a slično je i pred novi, 167. "večiti" derbi.

Polemisalo se ko bi mogao da sudi meč Crvena zvezda - Partizan, a potvrda iz FSS je stigla. To će biti Srđan Jovanović!

FSS je odlučio da pravdu u najvažnijem meču sezone Superlige deli sudija koji uživa koji uživa najveći ugled u evropskom fudbalu. U ovom trenutku, to je bez dileme Srđan Jovanović.

Nakon što je bio četvrti sudija na meču četvrtfinala Lige šampiona između Bajern Minhena i Viljareala, Jovanović je delegiran da bude glavni arbitar na stadionu "Rajko Mitić" ove subote.

Jovanoviću će pomagati Uroš Stojković i Milan Mihajlović. Četvrti sudija će biti Miloš Milanović, dok će u VAR sobi u Staroj Pazovi sedeti Momčilo Marković i Bojan Banović.

Izvor: MN Press

Jovanović je već sudio prošli "večiti" derbi, kada je posao odradio bez greške, a sločno je bilo i na prethodna dva susreta Zvezde i Partizana u kojima je delio pravdu.

Inače, Beograđanin je i prošle sedmice sudio meč četvrtfinala Lige Evrope između Ajntrahta i Barselone i obavio odličan posao.