BES

POBUNA U JUNAJTEDU! RONALDO DIŽE USTANAK, NIŠTA IH NISU PITALI: Izabrali trenera kog nisu odobrili, klubu preti haos!

Autor Milutin Vujičić

I ovo pokazuje kako trenutno funkcioniše Mančester junajted.

Izvor: Profimedia

Mančester junajted je prelomio i odlučio da njihov novi menadžer bude Erik ten Hag. Doskorašnji šef Dušana Tadića u Ajaksu već nego vreme figurirao je kao prvi kandidat za naslednika Ralfa Rangnika, a navodno je ove nedelje sve utanačeno i zvanično saopštenje se očekuje svakog trenutka.

To je naravno stiglo i do fudbalera "crvenih đavola" koji su u Ligi šampiona mogli da se uvere kakav fudbal Ten Hag forsira, međutim nisu baš svi zadovoljni što je od svih kandidata pobedio Holanđanin.

Britanski list "Miror" piše da je jedan od najnezadovoljnijih Kristijano Ronaldo. Nekada najbolji fudbaler sveta sumnja da se uklapa u sistem koji Ten Hag forsira, i koji podrazumeva mnogo trčanja i presinga, pa se javno pobunio i napravio buru u svlačionici na "Old Trafordu".

Ronaldo je uz nekoliko fudbalera bio na strani Maurisija Poketina iz Pari Sen Žermena, međutim rukovodstvo se ipak odlučilo za Ten Haga čiji je "CV" malo slabije popunjen.

Zbog toga se u klubu pribojavaju "bune u svlačionici" pošto je trener odabran bez konsultacija sa najvećim zvezdama, odnosno nakon što su Ronaldo i njegovi saigrači dali zeleno svetlo za Maurisija Poketina. Prethodno ga nisu poslušali ni za Antonija Kontea koji je napravio preporod u Totenhemu.

Zbog toga se postavlja i pitanje kakva je budućnost Ronalda u Junajtedu kada se ne poštuje njegova reč, tako da se već neko vreme spekuliše da će na leto promeniti boje i možda otići u PSŽ.