POGLEDAJTE!

AU! CRNOGORAC ŠČEPAO ZVEZDU SITIJA ZA KOSU, DOŠLA I POLICIJA: Sukob se nastavio i posle meča, haos u tunelu! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte veliku gužvu na kraju meča Sitija i Atletika.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Mančester siti je prošao u polufinale Lige šampiona, ali je Atletiko Madrid naterao Pepa Gvardiolu i njegove igrače dobro da se "preznoje" u revanšu u Španiji gde se igralo preko 100 minuta!

Na kraju nije bilo golova, ali jeste drame. Posebno se zakuvalo pred nadoknadu vremena kada je Fil Foden bio u prodoru, a Felipe ga je oborio i potom "potkačio", da bi nakon toga nastala velika gužva na terenu pošto je Stefan Savić pobesneo na Engleza i pokušao da ga podigne sa zemlje.

Smatrao je snažni Crnogorac da je Foden simulirao prekršaj i da krade vreme, pa je burno prišao mladom engleskom fudbaleru i počeo da mu "očitava" lekciju.

Odmah je znao Foden da je izvukao crveni karton za Felipea, međutim tek tada kreće haos. Gundogan je krenuo na Savića, da bi Crnogorac potom pokušao da se obračuna sa pola Mančester sitija. Žestoko je zgrabio Akea, dok su ga njegovi igrači sklanjali iz gužve, da bi potom ušao u polemiku sa Džonom Stounsom.

Tada im se pridružio i Džek Griliš, sa kojim je Savić i na prethodnom meču bio u sukobu, a ni sada se ništa drugačije nije završilo. Savić je uhvatio Griliša za kosu i snažno povukao!

Za to je na kraju dobio žuti karton, kao i Ake, a do kraja susreta još tri igrača "građana" završila su u beležnici Feliksa Cvajera. Bizarno, čak i Dijego Simeone - i to dok je pokušavao da smiri Stefana Savića da ne dobije crveni. Uleteo je u teren u nameri da ga zaustavi, a sudija mu nije oprostio.

Nije se na tome završio pošto engleski mediji javljaju da je sukob nastavljen i u tunelu, pošto je Savić jurio za Grilišom kako bi se sa njim dodatno obračunao.

"Miror" piše da se u čitav sukob umešala i policija koja je sprečila veću tuču!

"Griliš je išao u tunel, a Stefan Savić je trčao za njim i počli su da se obračunavaju. Tada su svi ostli igrači potrčali ka njima, da bi potom došla i četvorica policajaca kako bi smirili situaciju. Ne mogu da znam šta se tačno desilo u tunelu, ali Savić i Griliš su bil glavni akteri", izvestio je Daren Flečer komentarišući na "BT Sport".

Vrlo verovatno da obojicu nakon ovoga čekaju kazne UEFA, a podatak koji "upada u oči" je da Savić tokom dvomeča nije napravio nijedan faul na trenu.

Pogledajte sukob!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt