ŠOU!

RONALDOV SIN DAO GOL ZA MANČESTER, PA ODUŠEVIO PROSLAVOM! Povukao na tatu - ovako je Kristijanov naslednik pogodio!

Autor Nemanja Stanojčić

Sin Kristijana Ronalda pokazao šta zna i ume u dresu engleskog kluba.

Izvor: Profimedia/Twitter/screenshot/utdreportAcad

Kakav otac, takav sin. Rečenica koja definitivno može da se primeni na Kristijana Ronalda i njegovog sina Kristijana Ronalda juniora (11). Njegov naslednik je pokazao da ume da pogađa kao tata.

On je u februaru potpisao za Mančester junajted, a nije mu mnogo trebalo da pokaže šta zna u mlađim kategorijama engleskog kluba. Igrao je za tim do 12 godina i postigao je pogodak na turniru u Španiji, to je proslavio baš kao i tata, uz čuveno "Siu".

Snimak proslave i samog gola je ubrzo postao hit na društvenim mrežama, a njegov tim je ubedljivo savladao Đirones Sabat (5:0).

"Videćemo hoće li postati sjajan fudbaler, iam potencijal. Brz je, ima dobar dribling, ali ništa to ne mora da znači. Stalno mu govorim da su naporan rad i posvećenost jedini put do uspeha. Ne planiram da ga pritiskam, iako bih voleo da postane fudbaler. Ipak, najvažnije je da bude najbolji u onome što radi, bilo da je to posao fudbalera, lekara ili nešto drugo", rekao je Ronaldo jednom prilikom o svom nasledniku.

Za razliku od sina koji uživa u mlađim kategorijama, Kristijano i Junajted su u velikom problemu. Igraju loše, plasman u Evropu im je pod upitnikom, a čeka se i odluka oko novog trenera. Sve je izvesnije da će to biti Erik Ten Hag iz Ajaksa.

Uz sve to je Ronaldo na stubu srama zbog skandala koji je napravio kada je udario i razbio telefon autističnom dečaku...