4 tima!

ZVEZDA I PARTIZAN MOGU I PRE FINALA - DERBI, PA ŽREB ZA KUP: FSS objavio kad se izvlače parovi polufinala!

Autor Dušan Ninković

Fudbalski savez Srbije će tokom naredne nedelje organizovati žreb za polufinale Kupa Srbije.

Izvor: MN Press

Fudbalski savez Srbije saopštio je kada će biti održan žreb za Kup Srbije. Masovnije fudbalsko takmičenje stiglo je do polufinala, a moguće je da ćemo u ovoj rundi takmičenja videti derbi dva najtrofejnija srpska kluba. Da li će se to desiti, saznaćemo u utorak.

Po propozicijama u polufinalu ne postoje povlašćeni timovi, pa bi Crvena zvezda i Partizan mogli da odmere snage pre meča za titulu!

Žreb bi mogao da ih spoji međusobno, dok su preostala dva učesnika polufinala Vojvodina i Novi Pazar, koji će takođe sa mnogo pažnje pratiti izvlačenje kuglica. Žreb će biti održan na Terazijama, u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, u utorak od 13 časova.

Utakmice polufinala igraće se 11. maja, dok je finale na programu 26. maja. Za sada se ne zna koji stadion će biti domaćin poslednjeg meča u Kupu Srbije za ovu sezonu, a prethodnih godina je ta odluka uglavnom zavisila od timova koji se bore za trofej.

Podsećamo, prethodne sezone Crvena zvezda i Partizan su igrali finale na stadionu Rajko Mitić, a crveno-beli su pobedili nakon boljeg izvođenja penala. Taj meč obeležili su i incidenti poput koškanja Nikole Krstovića i Vladimira Stojkovića, kao i neprimerenog ponašanja Marka Gobeljića.