Bravo!

OVAKO JE SRBIN SRUŠIO BARSELONU! KOSTIĆEVA PARTIJA ŽIVOTA: Dva gola, asistencija i najvažnija uloga na terenu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Majstorska partija Filipa Kostića protiv Barselone pokazala je da je ving-bek Ajntrahta u impresivnoj formi.

Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Fudbaleri Ajntrahta velikom pobedom u Barseloni stigli su do polufinala Lige Evrope, a njihov heroj je srpski igrač Filip Kostić. Rođeni Kragujevčanin bio je strelac dva gola na ovom susretu i tako nemački tim poveo ka samoj završnici takmičenja.

Dugogodišnji reprezentativac Srbije prvo je "načeo" španskog velikana preciznim udarcem sa bele tačke, a zatim majstorijom u svom stilu povisio na 3:0 što se ispostavilo kao nedostižna prednost za Ćavijevu ekipu.

I dok će Barselona da istražuje kako je čak 30.000 Nemaca ušlo na tribine njihovog stadiona, u Frankfurtu slave srpskog fudbalera. Po svemu viđenom on je bio igrač utakmice i najzaslužniji čovek za plasman njegovog tima u polufinale.

Nekadašnji igrač Radničkog iz Kragujevca, Groningena, Štutgarta i Hamburga imao je dva gola i asistenciju, četiri šuta od kojih su tri išla u okvir gola i još tri ključna dodavanja saigračima.

SofaScore mu je dao ocenu 8,5 za predstavu na Nou Kampu, a ako biste pitali navijače Ajntrahta verovatno je zaslužio i više.

Pogledajte najbitnije detalje meča:

Barselona - Ajntraht 2:3
Izvor: YouTube/Arena sport TV