Loše...

JUVENTUS POKAZAO NOVI DRES, NAVIJAČI OSTALI U ŠOKU! Kakve su ovo boje? Nikome se ne sviđa! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Italijanski velikan rešio da eksperimentiše sa bojama i dizajnom i nije prošlo slavno.

Izvor: YouTube/Juventus/Printscreen

Fudbaleri Juventusa dobili su četvrtu garnituru za ovu sezonu, a ova predstavlja nešto potpuno novo. Dres kakav nikada ranije nismo videli nastao je u saradnji sa Adidasom i jednim brazilskim umetnikom, a na njemu dominira nekoliko nijansi plave boje.

Nakon što su naš šokirali gotovo kompletnim žutim dresom, u timu iz Torina sada napravili kombinaciju koja deluje još čudnije.

Mnogobrojnim navijačima na društvenim mrežama uopšte se nije svideo ovakav dizajn jer nema nikakvu sličnost sa klupskom istorijom, ali...

Vlasnicima se verovatno sviđa. Podsećamo, Juventus je pre nekoliko godina promenio strategiju u marketingu kako bi postao atraktivniji na tržištu, pa su u sklopu toga dobili novi grb, šarenije dresove, Kristijana Ronalda kao veliku fudbalsku zvezdu...

Pogledajte kako izgleda dres:

Velikan italijanskog fudbala ponosan je na urađen posao, a oduševljenje nije krio ni Kobra, brazilski umetnik koji je stvarao ovo delo.

"Ponosan sam. Ono što osećamo i ono što radimo nas čini onakvima kakvi jesmo. Prepoznao sam da su Adidas i Juventus idealni partneri za ovo delo. Uživao sam dok sam stvarao", rekao je on.

Kako se vama čini? Ako vam se ne sviđa, dobra vest je da će ga Juventus nositi samo na meču protiv Bolonje, a nešto slično uradio je nedavno Milan.

Ovako je Juventus predstavio novu opremu:

Novi dres Juventusa
Izvor: Youtube/Juventus