NESTVARNO

MINĐUŠA POMOGLA INTERU DA POBEDI! Juri titulu, a zbog ovog detalja bi na kraju mogao i da osvoji Skudeto!

Autor Nemanja Stanojčić

Inter je zabeležio bitnu pobedu, a o jednom detalju se dosta priča.

Izvor: Profimedia/Twitter/Screenshot/ZaxhLowy

Skudeto bi na kraju sezone mogao da završi u Milanu. Prema trenutnom stanju na tabeli dva velikana iz ovog grada su najbliža da se raduju na kraju. Naravno, pitanje je hoće li to biti plavi ili crveni deo ovog grada. Doduše, ne treba otpisivati ni trećeplasirani Napoli.

Milan i Inter će voditi pravu bitku sa Napolitancima u preostalim utakmicama, a posle novog trijumfa tima Simonea Inzagija se priča o jednom zanimljivom detalju koji se dogodio na meču sa Specijom (3:1). U centru pažnje je minđuša.

Inter je poveo golom Marcela Brozovića u 31. minutu i mučio se da pronađe put do mreže pnovo. U 60. minutu je trener domaćina Tijago Mota u igru uveo Mbalu Nzolu, ali se on zadržao na terenu samo devet minuta. Naime, imao je minđušu koju mu je sudija Mareska tražio da skine u 63. minutu. Proveo je van terena šest minuta, bezuspešno pokušavajući da je skine, pa je Mota morao da pravi prinudnu izmenu i da uvede Janisa Antista umesto njega u 69. minutu.

Sve to je poremetilo i koncepciju Mote i ritam njegovog tima, a Inter je to surovo kaznio. Lautaro Martinez je u 73. minutu udvostručio prednost. Đulio Mađore je u 88. smanjio zaostatak, da bi Aleksis Sančez u trećem minutu nadoknade stavio tačku.

Ko bi rekao da jedna minđuša može da ima toliki uticaj na meč, možda je baš to detalj koji će doneti "neroazurima" trofej na kraju...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi