AU!

MITROVIĆ PSOVAO SUDIJU ZBOG PONIŠTENOG GOLA! Fulamov povratak u Premijer ligu ODLOŽEN - krivac je bivši as Junajteda!

Autor Nemanja Stanojčić

Aleksandar Mitrović je zatresao mrežu, ali je pogodak poništen zbog ofsajda. Povratak u elitu na čekanju...

Izvor: Profimedia

Povratak u Premijer ligu će Aleksandar Mitrović morati da sačeka. Možda samo nekoliko dana, a možda i nešto duže, zavisiće od rezultata njegovog tima i glavnih konkurenata. Deluje da je samo pitanje trenutka kada će to potvrditi, ali će morati još da čekaju.

Imao je tim iz Londona sve u svojim rukama, gostovao je poslednjeplasiranom timu na tabeli, ali nije uspeo da upiše tri boda. Derbi, koji sa klupe predvodi Vejn Run, je slavio posle preokreta - 2:1 (0:1). Uz to je poništen gol srpskom reprezentativcu koji je negodovao uz psovke.

Fabio Karvaljo, koji je već potpisao za Liveprul, je doveo goste u vođstvo u 20. minutu. Samo što je počelo drugo poluvreme Luk Plandž je u 51. izjednačio rezultat. Fulam se zatim ponovo radovao, ali samo na kratko.

U 65. minutu je Karvaljo šutirao sa ivice kaznenog prostora, pogodio je stativu, Mitrović je vratio loptu u mrežu, ali je linijski sudija podigao zastavicu za ofsajd. To se nije dopalo Mitru koji ga je "počastio" psovkama na srpskom jeziku.

Kazna je stigla ubrzo, pošto je u 73. minutu Abdul Adarabiojo matirao sopstvenog golmana i pomogao rivalu da upiše pobedu. Na ovaj način je Derbi ostao u igri za opstanak, mada su im šanse za to veoma male.

Mitrović je prvi strelac lige sa 38 golova i nedostaje mu još pet da stigne Gaja Vitingema koji je u dresu Portsmuta dao 42 pogotka na 46 mečeva. Za to ima još pet utakmica.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt