ARSENAL SLAVI

ŠOK U 90. MINUTU - ČEKA NAS DRAMA U PREMIJER LIGI: Totenhem izgubio i dao šansu rivalima, Konte će zbog ovoga biti besan

Autor Nebojša Marković

Sada će tek biti neizvesno kome će pripasti to veoma važno četvrto mesto na tabeli.

Izvor: Profimedia

Svako proleće, ista priča u Premijer ligi! Tri kluba su sigurna na mestima za plasman u Ligu šampiona, ali u borbi za četvrtu poziciju, klubovi kao da "namerno" daju šansu svojim rivalima!

Tako je sada Totenhem Hotspur priredio veliku šansu Arsenalu, pa čak donekle i Mančester junajtedu, da ih sustignu u finišu sezone, pošto su šokantno izgubili od Brajtona u 90. minutu!

Brajton je savladao Totenhem 1:0 usred Londona, pogotkom Leandra Trosara u poslednjim minutima meča i tako uneo novu dramu u borbu za plasman u Ligu šampiona.

Totenhem je katastrofalno odigrao meč, nisu zabeležili nijedan šut u okvir gola Brajtona, spram pet koliko je imala ekipa Grejema Potera. I sada se stvari komplikuju za Antonija Kontea i njegove pulene.

Totenhem jeste četvrti sa tri boda više od Arsenala, ali sa dve utakmice više od svog velikog rivala. Mančester junajted je na sedmom mestu sa šest bodova manje i utakmicom manje i u nekom manje verovatnom scenariju bi i oni mogli da im se približe.

"Pevcima" je ostalo još šest mečeva do kraja sezone, uključujući i derbi severnog Londona protiv Arsenal, tako da će u Premijer ligi biti još dosta uzbuđenja...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt