MAJSTORIJA!

VLAHOVIĆ SPASAO JUVENTUS - POTEZ MEČA, A SRBIN POGODIO U 95. MINUTU! Miha gledao iz bolnice, nisu izdržali sa 9 igrača!

Autor Nemanja Stanojčić

Neverovatan potez španskog igrača, pa sjajno snalaženje srpskog igrača.

Izvor: Arenasport/printscreen

Kakav meč i kakva drama u Torinu! Dušan Vlahović je spasao Juventus. Umesto poraza je na kraju osvojen bod protiv Bolonje, a sve zahvaljujući jednoj majstoriji Alvara Morate i odličnog snalaženja srpskog napadača u najružnijem dresu domaćeg tima.

Siniša Mihajlović je zbog borbe sa leukemijom u bolnici, odande je pratio ovu utakmicu i definitivon će imati za čim da žali. Njegov tim se borio, ostao sa devetoricom u završnici na kraju nije izdržao. Završeno je remijem (1:1).

Marko Arnautović je u 52. minutu doveo goste u vođstvo posle sjajnog poteza. Išli su gosti ka pobedi, a onda je u 84. minutu nastao haos. Adam Sumaro je zbog oštrog faula dobio direktan crveni karton, Gari Medel je ušao u sukob, protestovao je, pa mu je sudija Saki pokazao dva brza žuta kartona i put u svlačionicu.

U petom minutu nadoknade, posle jednog kornera je lopta u kaznenom prostoru došla do Morate, on je makazicama probao da šutira, Vlahović je pratio sve to i glavom je smestio loptu u mrežu. Probali su da dođu i do sva tri boda, ali su gosti uspeli da se odbrane.

Milan (71) i Inter (69 i meč manje) su u vrhu tabele, tako da će Juve do kraja sezone uraditi sve da ostane među četiri tima i obezbedi plasman u Ligu šampiona.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt