HIT!

BRAZILSKI FUDBALER DOBIO ĆERKU SA SESTRIČINOM BIVŠE ŽENE: Najluđi ljubavni trougao, ona ih proklinjala - sada slave!

Autor Milutin Vujičić

Hulk ima vrlo zanimljivu životnu priču.

Izvor: Instagram/screenshot/camiilaangelo

Brazilski fudbaler Hulk (35) dobro je poznat po snažnom udarcom, ali i po zanimljivom privatnom životu. Hulk je 12 godina bio u braku sa Iran Anđelo, sa kojom ima troje dece, međutim iznenadio je sve početkom 2020. godine kada je prevario sa sestričinom svoje supruge!

U pitanju je Kamila, s kojom se verio nekoliko meseci kasnije, da bi ove nedelje saopštio da su dobili i dete. Kamila je na svet donela ćerku Zaju, a dete će imati američko državljanstvo pošto je rođeno u Majamiju.

Kada su "paparaci" uhvatili Hulka sa Kamilom, odmah je Iran podnela zahtev za razvod braka, a Brazilac je od tada u vezi sa mlađom devojkom i s njom često deli fotografije na društvenim mrežama, čak i "nazdravlja" bivšoj ženi što je ona odmah protumačila kao provokaciju.

Iran je teško podnela razvod i zato se se oglasila na Instagramu i njena "čestitka" nije bila nimalo nežna.

"Laž i izdaja su poput noževa. Režu nam meso, teraju nas da krvarimo i da umiremo iznutra. Ali, za one koji veruju u Boga, ova smrt znači ponovno rođenje. Sa svakim razočaranjem, sa svakom otkrivenom laži se ponovo rađam jer me Isus učinio jakom. Hvala Bogu na još jednom oslobođenju", napisala je bivša supruga fudbalera.

Pogledajte i zajedničke fotografije fudbalera i nove žene.