Fudbal

MANČESTER JUNAJTED SE OGLASIO O RONALDU! Navijači NAJVEĆEG rivala mu spremaju doček, ali on neće biti tamo

Autor Mladen Šolak

Gest pristalica Liverpula neće videti uživo.

Izvor: Profimedia

Napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo neće igrati protiv Liverpula u utorak, saopštio je njegov klub. Razlog tome je poznat svima i veoma je bolan za slavnog fudbalera, jer su on i njegova partnerka Georgina Rodrigez objavili da im je preminuo sin, a čekali su blizance.

"Porodica je važnija od svega i Ronaldo podržava svoje najbliže u ovom izuzetno teškom trenutku", objavio je klub na svom sajtu. "S obzirom na to, možemo da potvrdimo da Ronaldo neće igrati u utakmici protiv Liverpula na Enfildu u utorak. Naglašavamo želju porodice za privatnošću", takođe je navedeno sa Old Traforda.

Ranije tokom dana, navijači Liverpula su predložili, a Junajtedovi prihvatili, da ceo stadion napravi lep gest prema Ronaldu i da jedan minut aplaudira u znak podrške slavnom fudbaeru. "CR7" će sigurno to videti i biti im zahvalan, ali će u tom trenutku ipak biti kraj svojih najbližih.

Portugalac će od kuće gledati meč u kojem će njegovi saigrači istrčati na najveći engleski derbi, sa ambicijom da odigraju i za njega.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt