Fudbal

ON NIKAD NE ODUSTAJE! Dejan Stanković pohvalio sve, a najviše HEROJA pobede: "Kad zatreba, on je pravi!"

Autor Mladen Šolak

"Utakmica manje i korak bliže cilju", rekao je Dejan Stanković posle meča na stadionu TSC-a.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Crvena zvezda je ubedljivo pobedila TSC i napravila još jedan korak ka osvajanju titule. Ekipa Dejana Stankovića zadržala je bar dva boda prednosti u odnosu na Partizan, a blistao je Zvezdin napadač Mirko Ivanić, strelac tri gola u pobedi 4:0.

Dejan Stanković je blistao od sreće tokom meča, a posle utakmice je nizao pohvale na račun ekipe.

"Pričali smo i pre utakmice, da je ovo jedna od najvažnijih utakmica u ovoj sezoni. Svaka je važna i svaku pripremamo kao finale. Dogovorili smo se i ponoviću, još u januaru, kakav nam je cilj i šta želimo, Ova utakmica ide na dušu naših momaka, bila je perfektna, odigrana skoncentrrisano, jako... Bilo je dosta žrtvovanja, dosta trčanja, prlavog posla i mislim da je publika uživala. Hvala im što su opet bili za deset danas. Utakmica manje i korak bliže cilju", izjavio je on.

Stanković je rekao da je njegov tim bio "konkretan i direktan" u utakmici u kojoj nema popravnog.

"Od početka smo igrali kako smo se dogovorili i ne bih ja tu mešao derbi, jer znamo šta je naš cilj. Ovo je utakmica manje i korak bliže cilju, a momci su bili fantastični - skidam im kapu i čestitam od srca. Zahvaljujem se i crveno-beloj porodici koja je bila mnogobrojna na tribinama stadiona u Bačkoj Topoli. Ovo jeste teško gostovanje, ali kada imaš ovoliko publike pored sebe, onda se osećaš kao da je to domaći teren. Sada idemo da proslavimo Vaskrs sa našim porodicama - počeo je Stanković.

O tome koliko je Ivanić nezamenjiv u timu, govori činjenica da je jedini fudbaler koji je odigrao svaku utakmicu ove sezone - 48.i

"Drago mi je zbog Ivanića i het-trika, jer je on neko ko nikad ne odustaje. Imao je momenat iscrpljenosti, jer je odigrao mnogo utakmica ove sezone, ali kad treba i kad je momenat - Ivanić je pravi. Čestitam mu, kao i svima".