ZADOVOLJAN IGROM

IMAMO 29 BODOVA VIŠE OD NJIH, ALI NISMO PRVI NA TABELI: Partizan pobedio, a Stanoje pričao zbog čega mu je teško!

Autor Nebojša Marković

Sigurna pobeda Partizana nad Čukaričkim učinila je da trener ekipe bude vrlo zadovoljan viđenim.

Izvor: TV Arena sport

Partizan je uspeo da se vrati na pobednički kolosek posle dva uzastopna remija i da se revanšira Čukaričkom za onaj meč bez golova pre samo desetak dana na Banovom brdu.

Ovog puta, u Humskoj nije bilo dileme - Partizan je bio bolji tim i slavio je 3:1.

Trener Aleksandar Stanojević je bio zadovoljan kako je njegova ekipa odgovorila posle dva meča u kojima nisu zatresli mrežu.

"Dobro smo odgovorili i dobro smo igrali, malo smo spustili ritam pred kraj, ali moram da budem zadovoljan. Čestitam momcima na svemu što rade do sada. Znate, kad imate 29 bodova više od trećeplasiranog na tabeli, a niste prvi, malo je teško za nas, ali moram biti ponosan na momke, da su dobro odgovorili posle derbija", rekao je Stanojević i potvrdio da crno-beli ne odustaju od borbe za titulu.

"Naravno trka se nastavlja, ne odustajemo, idemo svojim putem. Verujemo u nas i idemo do daske", rekao je Aleksandar Stanojević za TV "Arenasport".

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak upisao je i drugi poraz od stupanja na mesto šefa stručnog štaba "brđana". On je istakao da je loš start drugog dela presudio.

"Pokvario je planove u drugom poluvremenu što smo rano primili ta dva gola. Nemam šta da zamerim igračima na požrtvovanju. Falilo je koncentracije, dosta mladih igrača je bilo, ali idemo dalje. Spremili smo ono kako je to izgledalo posle tih 15 minuta, počeli smo da igramo tek na 3:0 i definitivno je Partizan bio bolji na ovoj utakmici", rekao je Lešnjak.