ODGOVOR

BIVŠI IGRAČ ARSENALA VREĐAO KANGU, PA DOBIO BRUTALAN ODGOVOR! Zvezdin as mu nije ostao dužan: Loš si menadžer!

Autor Nemanja Stanojčić

Tomaš Rosicki je napao Gelora Kangu, ali mu fudbaler Crvene zvezde nije ostao dužan. Dobio je odgovor putem društvenih mreža.

Izvor: Profimedia/MN Press

Sukob na relaciji Tomaš Rosicki - Gelor Kanga je počeo. Sve je krenulo od jedne neprimerene izjave nekadašnjeg fudbalera Arsenala i Sparte iz Praga. Potom je usledio oštar odgovor iz Beograda.

Nekadašnji češki fudbaler je vređao igrača Crvene zezde. Između ostalog je rekao da je "Kanga moron" kada je objašnjavao zbog čega smatra da njegov dolazak nije pomogao praškom klubu. Definitivno izjava koja ne priliči čoveku koji je nosio dresove mnogih velikih klubova,.

Kao što se i pretpostavljalo, Gelor mu nije ostao dužan. Ubrzo je stigao odgovor na tu spornu izjavu čoveka koji trenutno radi kao sportski direktor Sparte.

"Tomaše Rosicki, znaš da sam uvek davao 100 odsto sebe na terenu i navijači se sa tim slažu. Od kada sam otišao klub nije osvojio nijedan trofej, poseldnji je osvojen kada sam ja bio tu. Bio si dobar fudbaler, ali si veoma loš menadžer", napisao je Kanga.

Kanga je na 69 mečeva u Sparti dao 28 golova i sa klubom je osvojio Kup i posle toga se vratio u Zvezdu. Rosicki je karijeru počeo u tom klubu, pa je igrao za Borusiju Dortmund i Arsenal i onda se vratio u Prag da završi karijeru. Za reprezentaciju Češke je na 105 mečeva dao 23 gola.