POGLEDAJTE

RONALDO JE PRE 5 DANA OSTAO BEZ SINA, A DANAS JE DAO GOL: O reakciji Kristijana se priča, opet je ispisao ISTORIJU!

Autor Nebojša Marković

Portugalac prolazi kroz teške životne trenutke, ali je i pored toga, uz pomoć Nemanje Matića uspeo da ispiše istoriju evropskog fudbala.

Izvor: Streamja.com/Printscreen

Istorija i emocije u Londonu! Kristijano Ronaldo postigao je svoj 100. gol u Premijer ligi i tako ušao u istorijsko društvo tog takmičenja, a sve samo nekoliko dana posle velike porodične tragedije!

Ronaldo je zatresao mrežu Arsenala samo pet dana nakon što mu je preminuo sin na rođenju, pa je i njegova proslava pogotka ovog puta očekivano izostala.

Arsenal je poveo 2:0 u ranoj fazi meča na "Emirejtsu", ali su "crveni đavoli" uspeli da se vrate u meč pogotkom u 33. minutu.

Nemanja Matić je bio asistent, pošto je srpski internacionalac centrirao, a Ronaldo uspeo da se oslobodi dvojice čuvara i zatrese mrežu. No, slavlja očekivano nije bilo.

Hladnog lica, Ronaldo je prvo pokazao prstom ka navijačima Junajteda, a potom je samo trčao nazad ka centru terena, uspevši da postane prvi čovek u istoriji koji je postigao 100 golova i u Premijer ligi i u španskoj Primeri.

Iako prolazi kroz jako teške životne trenutke, fenomenalni Portugalac je uspeo da smogne snage i izađe na teren, a onda i uradi ono što najbolje zna:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt