HIT ODGOVOR!

HAOS! NAVIJAČI VREĐALI MATIĆA, A ON IM POKAZAO TRI PRSTA: Pogledajte provokaciju na koju Srbin nije ćutao! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Nemanju Matića vređali su navijači Arsenala, a on im je odgovorio na sjajan način.

Izvor: Twitter/unluckyfootie/Screenshot

Mančester junajted je u katastrofalnoj formi, a ni atmosfera oko kluba nije ništa bolja, čemu svedoče i poslednje reči fudbalera Džesija Lingarda i njegovog trenera Ralfa Rangnika.

Sve su dalje od mesta u Ligi šampiona i pred Erikom ten Hagom će biti veoma težak posao, što se posebno videlo u porazima Junajteda protiv Liverpula (4:0) i Arsenala (3:1). Nešto bolji su bili na "Emirejtsu", mogli i do izjednačenja kada je Ronaldo odlučio da nije u stanju da šutira penal, ali su na tom susretu bili možda malo više nervozniji...

Dobijali su žute kartone zbog protesta, a navijači Arsenala su se "sladili" i prozivali velikog rivala dok je bio nemoćan, posebno se usmerivši na fudbalere koji su na klupi.

Među njima je od 77. minuta bio i Nemanja Matić, a nije mogao da ne čuje podrugljive reči koje su izgovarali navijači Arsenala. Sedeli su iza njega i konstantno dobacivali, a bivši reprezentativac Srbije nije želeo više da ćuti, šmekerski im je odgovorio na takav potez.

"Ja imam tri titule, a vi nula!", moglo se pročitati sa usana Nemanje Matića koji je sve titule osvajao sa Čelsijem, s tim da je u sezoni 2009/10 odigrao tek dve utakmice za "plavce".

Ni sam Matić nije bio prvak Engleske od 2017. kada je stigao u Junajted, međutim Arsenal još duže od "crvenih đavola" čeka na titulu šampiona . Poslednju su osvojili sada već davne 2003/04, dok je Junajted bio prvak u poslednjoj godini Ser Aleksa Fergusona (2012/13).

Pogledajte snimak!