Fudbal

Milivojević, Milojević i Birmančević donose najveće kvote na svetu i pomažu vam da rezervišete mesto u avionu za Katar

Izvor Promo

Nigde nećete da nađete veće.

Izvor: Profimedia

Počinje nova nedelja, a kladioci ne moraju da brinu. Ovog ponedeljka u ponudi ne manjka zanimljivih utakmica, te su bukmejkeri Mozzarta za danas bili široke ruke i ponudili najveće kvote na svetu kada su u pitanju dva meča. Po jedan iz Premijer lige i šampionata Švedske.

Ovi koeficijenti značajno mogu da vam asistiraju da pogodite najveću kvotu i budete jedan od 122 srećnika koji će sa Mozzartom da putuju na Mundijal i gledaju meč Srbija – Brazil.

KRISTAL PALAS - LIDS
(PONEDELJAK, 21.00), KEC 2,25

Još jednom će krajnje mirno Luka Milivojević da posmatra finiš Premijer lige. Njegov Kristal Palas je blizu toga da obezbedi opstanak nekoliko kola pre kraja, uprkos primetno lošoj formi u poslednjih nekoliko nedelja. Londonski Orlovi su trijumfovali samo jednom u poslednja četiri kola, u prethodna da su izgubili od Lestera (2:1) i Njukasla (1:0), pa su skliznuli na 14. poziciju. I dalje imaju dobru zalihu od osam bodova viška u odnosu na Everton, koji je u zoni ispadanja. Današnji Palasov rival Lids je jedan od timova koji su ispod njega na tabeli. Ima četiri poena manje, ali ne tako davno je ta razlika bila znatno veća. Međutim, Lids je podigao formu, neporažen je u poslednja četiri kola i sada je pobegao iz zone ispadanja. Kristal Palas je ove sezone u novembru izgubio od Lidsa sa 1:0, ali je zato prošle u Londonu savladao današnjeg rivala sa 4:1. Lids je poslednji put savladao Kristal Palas na njegovom terenu još 2006. godine u Čempionšipu. Od tada mu je gostovao još pet puta (tri poraza, dva remija)

MALME - GETEBORG
(PONEDELJAK, 19.10), KEC 1,60

Još jedan meč na kojem Srbi mogu da vam donesu novac. Konkretno mislimo na trenera Malmea Miloša Milojevića i njegovog vezistu Veljka Birmančevića. Njihov tim nije baš idealno započeo odbranu titule, mada još ne zna za poraz. Posle četiri kola je zabeležio po dve pobede i remija, pa je na tabeli lošije plasiran od svog današnjeg rivala, koji ima 10 bodova. Geteborg je posle tri vezana trijumfa u prošlom kolu odigrao 1:1 sa Jurgordenom. Računajući sva takmičenja, Malme je neporažen na poslednjih 15 zvaničnih mečeva. Poslednja ekipa koja ga je savladala bio je Čelsi, 2. novembra u Ligi šampiona sa 1:0. Od tada je Malme osvojio titulu i plasirao se u finale Kupa Švedske, gde će 26. maja igrati protiv Hamarbija. Jedna od tih 15 utakmica je bila baš protiv Geteborga, Malme je u novembru kao gost slavio sa 2:0. Birmančević je inače već otvorio golgetersku sezonu u prvenstvu, bio je strelac protiv Elfsborga (1:1) u 2. kolu. To mu je za sada jedini pogodak.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu

Svaki dan igrač s najvećom pogođenom kvotom ide u Katar! Konkurencija je ogromna, ali u Mozzart avionu ima još dovoljno mesta.