PROMENE

BOMBA U PARIZU - MESI DONEO KONAČNU ODLUKU! Poznata sudbina Argentinca, napravljen je novi plan!

Autor Nemanja Stanojčić

Lionel Mesi je doneo odluku oko nastavka karijere i prema informacijama koje stižu on će ostati u francuskoj prestonici.

Izvor: Profimedia

Došao je Lionel Mesi u Pariz da bi osvojio Ligu šampiona, ali stvari nisu otišle željenim tokom. Ispali su od madridskog Reala i našli su se na udaru mnogih.

Nedavno su osvojili titulu u Francuskoj, mada to navijači nisu prihvatili kako su se nadali. Umesto proslave titule sa klubom mnogi su otišli sa tribina. Zbog toga se spekulisalo oko odlazaka igrača poput Mesija i Kilijana Mbapea, a sada su stigle nove informacije.

Kako stvari stoje Argentinac ne planira da napusti klub. Želi da ostane i da pokuša da osvoji elitno takmičenje sa ekipom. Vrlo verovatno bez Mbapea koji je na pragu Reala.

"Mesi će ostati deo PSŽ-a bar još jednu sezonu. Klub je spreman da gradi tim oko Mesija, najverovatnije pod novim trenerom", prenosi "Skaj sport".

Izgleda da "sveci" imaju veliki plan za leto, tako da ostaje da se vidi koga će dovesti i kakve će promene u timu napraviti. Izvesno je da će Maurisio Poketino dobiti otkaz.

Tagovi