TRIJUMF

VLAHOVIĆ UŠAO SA KLUPE, JUVENTUS PREOKRENUO! Mučenje bez Dušana, a rezervista vodi u Ligu šampiona!

Autor Nemanja Stanojčić

Dušan Vlahović je počeo meč protiv Sasuola sa klupe. Njegov tim je bio blizu kiksa.

Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović je meč počeo na klupi, Juventus se bez njega žestoko mučio i na kraju uz mnogo muke uspeo da upiše tri boda na teškom gostovanju. Srpski napadač je ušao u igru u drugom delu i rastužio je sunarodnika Filipa Đuričića i Sasuolo (1:2).

Mnogi su ostali iznenađeni kada su pred start utakmice videli postavu u kojoj se nije našao Dušan pošto je igrao protiv Fiorentine. Masimilijano Alegri je kombinovao, igrao je sa četvoricom pozadi i u veznom redu i to je moglo skupo da ga košta. Na kraju ga je spasao Moise Kin golom u samoj završnici.

Tri osvojena boda donose "Staroj dami" osam poena prednosti u odnosu na Romu i bod manjka u odnosu na Napoli. Mogao je i domaći tim na kraju da dođe do poena, ali ih je skupo koštala jedna greška.

Meč je počeo dobro za Sasuolo pošto je Đakomo Raspadori u 39. minutu doneo prednost. Međutim, u završnici prvog poluvremena je Paulo Dibala izjednačio. Alegri je promene napravio u 55. minutu, uveo je Đorđa Kjelinija i Dušana Vlahovića i promenio taktiku sa trojicom igrača u odbrani, to je na kraju donelo rezultat.

U 88. minutu je Aleks Sandro glavom spustio loptu do Kina, Vlahović je bio na drugoj stativi, ali je Italijan odlučio da sam rešava, golman Andrea Konsilji je užasno reagovao, lopta mu je prošla kroz noge i završila u mreži.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt