NAVIJA

BIVŠI KAPITEN ZVEZDE DOŠAO NA TRENING CRVENO-BELIH! I on veruje u Stankovića i ekipu: Sve je u našim rukama!

Autor Nemanja Stanojčić

Nekadašnji kapiten Zvezde Mičel Donald je bio na treningu crveno-belih, posle čega se prisetio vremena kada je igrao na "Marakani".

Izvor: MN Press

Ostavio je Mičel Donald trag u Crvenoj zvezdi. Za tri sezone u klubu je odigrao 114 mečeva, dao 12 golova i nosio je i kapietnsku traku u jednom periodu. To je verovatno i najbolji pokazatelj poverenja koje je uživao u klubu.

Crveno-bele čeka završnica sezone u kojoj se bore za šampionsku titulu. Imaju dva boda prednosti u odnosu na Partizan i prednost u međusobnim duelima. Donald je došao na trening nekadašnjeg kluba i posle toga je pružio podršku voljenom klubu.

Holanđanin, koji igra za reprezentaciju Surinama, je video iz prve ruke kako izgleda rad Dejana Stankovića i ekipe. Uveren je da će biti uspešni.

"Došao sam da podržim Zvezdu pred najvažnije izazove u sezoni. Ekipu čeka pet finala, imamo dva boda više od prvog pratioca na tabeli, tako da je sve u našim rukama. Vidim da je atmosfera u ekipi odlična i to me posebno raduje, a jedva čekam utakmicu protiv Čukaričkog, s obzirom na to da ću biti na stadionu i pružiti timu maksimalnu podršku kako bi ostvarili novu pobedu. Nadam se da će navijači doći u što većem broju u sredu, momcima je potrebna podrška, a zaslužili su je", rekao je Donald za sajt kluba.

Prisetio se vezni fudbaler kako je izgledao i njegov period u Beogradu, a imao je samo reči hvale na račun tima.

"Klub radi odlično, primetno je da se iz sezne u sezonu sve više podiže lestvica, a ja sam i po odlasku rekao da ću nastaviti da kao navijač budem uz Crvenu zvezdu. Još uvek ima tu fudbalera koji su igrali sa mnom, što je dokaz da klub radi sjajno. Tu je Borjan, Rodić, Gobeljić, Srnić, Kanga, Katai, Ben, Pavkov... Poznajem i Popovića, bili smo oko mesec dana u klubu zajedno, sećam se i malog Erakovića, bio je na pripremama sa nama, sada je izrastao u fantastičnog igrača. Takođe i Nikolić je često trenirao sa nama kao jedan od najvećih talenata iz škole, golman Gordić. Naravno i Milijaš, legenda kluba, sada je u stručnom štabu. Lepi dani kojih se uvek rado setim", zaključio je Donald.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt