SAOPŠTENJE

NIKO NAM SE NIJE JAVIO, IZ MEDIJA SMO SAZNALI ZA SUMNJIV MEČ! Oglasio se i Radnik: Stvarate nepotrebne tenzije

Autor Milutin Vujičić

Radnik iz Surdulice oglasio se povodom informacija da je njihova pobeda nad Novim Pazarom izazvala sumnju UEFA.

Izvor: YouTube/Superliga Srbija/Printscreen

Fudbalski savez Srbije (FSS) pokrenuo je istragu nakon dojave iz UEFA da je utakmica 30. kola Superlige između Radnika i Novog Pazara (2:0) sumnjiva zbog "velikih uplata na pobedu domaćina" na kladionicama.

Povodom ovih informacija oglasio se Novi Pazar i potvrdio da je u sklopu istrage obavio razgovore sa petoricom igrača Novog Pazara koji su odlučno demantovali bilo kakvu umešanost u nedozvoljene radnje, dok se sada oglasio i Radnik "oštro osudivši plasiranje neproverenih medijskih navoda" koje bacaju sumnju na njihovu pobedu.

"Obaveštavamo javnost da nam se niko iz Fudbalskog saveza Srbije nije obratio nikakvim dopisom vezano za ovaj slučaj za koji smo saznali iz medija. Stojimo nnaa raspolaganju i žestoko se protivimo širenju insinuacija i nedokazanih navoda u vezi našeg kluba. Trenutno smo u velikoj borbi za ocuvanje superligaškog statusa i ovakvi natpisi u medijima samo stvaraju nepotrebne tenzije unutar našeg kluba i uznemiruje naše igrače pred odlučujuće utakmice u plejaut fazi takmičenja", navode iz Radnika i dodaju da su na raspolaganju komesaru za integritet FSS i Etičkoj komisiji:

"Svi oni koji su bili uživo prisutni i oni koji su naknadno pogledali snimak utakmice mogu da potvrde da je je FK Novi Pazar bio ravnopravan za vreme utakmice i da ne bi bilo nezasluženo da je utakmica krenula drugim tokom".

Pogledajte detalje sa utakmice Radnika i Novog Pazara koju je domaćin dobio golovima Babića i Milovanovića.

Radnik - Novi Pazar 2:0 (sport)
Izvor: YouTube/Supeliga Srbije