Što?

UŽASAN POTEZ POZNATOG BRAZILCA - PROTIVNIKA ŠUTNUO U MEĐUNOŽJE: Dominirao Evropom, sad u rodnoj zemlji pravi skandale!

Autor Dušan Ninković

Iz nemoći je brazilski fudbaler Hulk napravio odvratan potez, udario je protivničkog igrača!

Izvor: Twitter/historiabola/printscreen

Brazilski fudbaler Hulk poslednjih godina češće je u medijima zbog burnog ljubavnog života i avanture koju je imao sa rođakom svoje žene, a i kada se o njemu piše iz fudbalskih razloga to nije ništa dobro. Nekadašnja zvezda Porta tema je medija jer rivala šutnuo u međunožje.

Iako lopta nije bila blizu napadača Atletiko Mineira, on je po svaku cenu želeo da dođe do nje. Defanzivac Koritibe odlično se branio, pa je nekadašnji reprezentativac Brazila rešio da ga šutne!

Odvratan potez fudbalera koji je poznat po svojoj ogromnoj snazi nije promakao kamerama, pa se ubrzo i na internetu pojavio snimak ovog šuta.

I dok je povređeni fudbaler ležao na terenu previjajući se u bolovima, oko glavnog sudije vodila se velika rasprava. Hulk je očigledno ubeđivao arbitra da njegov prekršaj nije za opomenu, dok su fudbaleri u zelenim dresovima tražili crveni karton zbog ovoga.

Na kraju je kompromisno rešenje bio žuti karton, mada se čini da ni isključenje Hulka ne bi bilo preterano.

Pogledajte taj detalj:

Inače, Hulk je zabeležio 49 mečeva za Brazil, a najbitniji deo karijere proveo je u Portu i Zenitu iz Sankt Peterburga. Pored toga nastupao je u Japanu, Kini i rodnom Brazilu, gde je prethodne sezone sa Atletiko Mineirom osvojio šampionsku titulu.

Tagovi