PORUKA

LALATOVIĆ IZJAVOM PODIGAO BURU - NEKE STVARI SU MI NEJASNE! Trener Radničkog se oglasio: Ne znam šta se sa njima dešava!

Autor Nemanja Stanojčić

Nenad Lalatović se sa Radičkim iz Kragujevca bori za opstanak, a njegova izjava pre remija u Lučanima je podigla prašinu...

Izvor: Arenasport/printscreen

Radnički iz Kragujevca će do kraja sezone voditi žestoku borbu za opstanak u ligi. Ima 32 bda, tri manje od subotičkog Spartaka koji je prvi "iznad crte". Propustio je šansu da poboljša skor pošto je u Lučanima osvojio samo bod (0:0).

Pre tog meča je strateg te ekipe Nenad Lalatović dao izjavu koja je podigla dosta prašine. Uoči početka je pričao za "Arenu sport" i tom prilikom je "pecnuo" drugi klub. Kolubaru iz Lazarevca.

 Lazarevčani su kod kuće izgubili od Novog Pazara (1:3), tima koji se takođe grčevito bori za opstanak.

"Svako svakoga može da pobedi, evo jedna Kolubara gubi od Pazara sa 3:0 posle dvadesetak minuta, neke stvari su mi malo nejasne. Pazaru iz sveg srca želim da opstanu, jer to zaslužuju. Ne znam šta se dešava sa Kolubarom", rekao je Lalatović.

U najavi je takođe izjavio da je cilj njegovog tima da ne izgubi na tom gostovanju, što se na kraju i dogodilo iako je Mladost imala penal u 65. minutu, ali Milan Bojović nije pogodio sa "kreča".

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt