Svedočila

VANDU OPTUŽILI DA JE VARALA IKARDIJA SA HRVATOM: Završila na sudu zbog saigrača svog muža! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

I Hrvat je tužio novinara, a Vanda tvrdi da je ova afera oterala Maura iz Intera.

Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/wanda_icardi

Gde je Vanda Naratu su i skandali, a sada je pod lupom jedna stara priča. U pitanju su tvrdnje italijanskog novinara Fabricija Korone da je ona varala Maura Ikardija sa Marcelom Brozovićem. 

Taj tekst je Korona napisao u februaru 2019. godine kada je Ikardi još uvek bio u Interu, a Vanda je odmah presavila tabak i tužla je novinara zbog ovih tvrdnji. To je potom uradio i sam Marcelo Brozović, a sada je održano prvo ročište suđenja.

"Mauro Ikardi je bio primoranda  napusti Inter nakon objavljenih laži da sam u vezi sa njegovim saigračem Marcelom Brozovićem. Nikad nisam bila u vezi sa Brozovićem, nikome nije jasno odakle ta lažna priča. NIsam nikad imala njegov broj telefona i nismo se družili", istakla je Vanda pred sudom. 

Takođe je detaljno objasnila šta se sve dešavalo zbog ovog članka i da je njena porodica patila zbog tvrdnji Korone da ona ima aferu sa jednim od saigrača njenog muža. 

"Ova nam je priča stvorila brojne probleme. I unutar porodice i izvan nje. Decu su mi maltretirali u školi, stvoreni su problemi i mom suprugu i meni, kao ženi i kao njegovom agentu. Ništa u toj priči nije bilo istinito", rekla je Vanda na sudu.

Nakon pola godine Ikardi je otišao u PSŽ gde se nije uklopio nijednog momenta, a to je bio isforsiran transfer. 

"Mauro je bio prisiljen da promeni klub. Inter ga je opteretio, tražili su da promeni agenta, uzeli mu kapitensku traku... Nije to bilo zbog njegovih nastupa na terenu, nego zbog ovog skandala. Taj članak je stvorio jaz između Ikardija, kluba, navijača i agenta."

Očekuje se da na sledećem ročištu svedoči i Marcelo Brozović, a tek onda počinje novo suđenje u kojem sam Hrvat tereti novinara za klevetu.