MAJSTORIJA

PONIKAO JE U ZVEZDINOJ ŠKOLI, A SAD JE POGODIO SA POLA TERENA! Fenomenalan pogodak u Srbiji - ovo se retko viđa! (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Neverovatan pogodak bivšeg igrača Crvene zvezde Marka Marinkovića za Budućnost iz Dobanovaca.

Izvor: Youtube/Screenshot/Prva Liga Srbije

Širom Srbije se postižu evrogolovi. Kako u Superligi gde je bilo spektakularnih pogodaka u Lazarevcu, pa u Novom Sadu, tako i u nižim ligama, a sada i u Prvoj ligi Srbije. Tamo je blistao bivši igrač Crvene zvezde.

Marko Marinković, momak koji je počeo karijeru na "Marakani" je na fenomenalan način zatresao mrežu u dresu Budućnosti iz Dobanovaca protiv Bačke (4:1). Matirao je golmana sa oko polovine terena, šutirao je savršeno.

Arbitar je dosudio faul, Marinković je primetio da golman nije na gol-liniji, upravo je to iskorsitio. Poslao je perfektan udarac i prevario čuvara mreže rivala. Gol možete pogledati na snimku ispod (oko 1:58).

Marko Marinković gol
Izvor: Youtube/Prva liga Srbija

Marinković je prošao školu crveno-belih, ali nije zaigrao za prvi tim iako je bio u klubu od 2012. do 2016. godine. Išao je na pozajmice u Sopot, Smederevo, Sinđelić, Spartak, BSK i baš je u Borču prešao 2016. godine. Potom je išao u Borac, Napredak, Spartak iz Trnave, Slobodu iz Tuzle, Novi Pazar i sada je u Dobanovcima.

Za mladu reprezentaciju Srbije (do 17 godina) je odigrao tri utakmice.