To je to

ZVEZDIN "KOMANDANT" ĆE RADITI SA TRENEROM JUNAJTEDA! Englezi otkrili važnu vest - sve je DOGOVORENO!

Autor Mladen Šolak

Lider crveno-belih sarađivaće sa poznatim stručnjakom.

Izvor: Profimedia/Dar/MN Press

Stub odbrane Crvene zvezde Aleksandar Dragović (31) igraće ubuduće za reprezentaciju Austrije pod vođstvom selektora Ralfa Rangnika (63), aktuelnog menadžera Mančester junajteda. Nemac zbog tog posla neće napustiti "crvene đavole", gde ga od leta čeka funkcionerska pozicija zbog dolaska trenera Ajaksa Erika Ten Haga.

Prema pisanju "Skaj sportsa", iskusni stručnjak preuzeće nacionalni tim Austrije posle petogodišnjeg mandata njegovog prethodnika Franka Fode, koji je napustio tim u martu, posle neuspešnog učešća u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Austrija je na putu ka Katar bila eliminisana porazom protiv Velsa, a ideja tamošnjeg saveza je da ekipa krene ispočetka pod vođstvom bivšeg trenera Lajpciga, Šalkea, Hofenhajma, Hanovera, Štutgarta i niza drugih klubova.

Rangnik će voditi ekipu u prvim takmičarskim utakmicama u junu, kada će Austrijanci početi učešće u pakleno teškoj grupi "A1" Lige nacije, u kojoj su i reprezentacije Francuske, Hrvatske i Danske.

Dragović je dugogodišnji neizostavni član ekipe i u martu ove godine odigrao je 100. meč u dresu nacionalnog tima zemlje u kojoj je rođen.