Principi

ZA PRELEPOM BRAZILKOM SVI UZDIŠU, A ONA JE OČAJNA: Ni donji veš i štikle ne pomažu, on neće seks kad izgubi meč!

Autor Nikola Lalović

Kevin Trap je viđen sa njom u vrelom zagrljaju posle pobede nad Barsom, ali kada izgubi stvari su drugačije.

Izvor: Instagram/screenshot/izabelgoulart

Porazi teško padaju profesionalnim fudbalerima, ali nekada se to prenese i na njihove devojke i supruge. Takav je slučaj sa Izabel Gular, brazilskom manekenkom koja je već nekoliko godina u vezi sa čuvarem mreže Ajntrahta iz Frankfurta Kevinom Trapom. 

Nemac koji je karijeru počeo u Kajzerslauternu probio se u Ajntrahtu, a nakon jednog perioda provedenog u PSŽ-u vratio se u Frankfurt. Sada juri titulu u Ligi Evrope sa Filipom Kostićem i ostatkom saigrača, a njegova izabranica je ispričala kako na nu utiču porazi njegovog tima. 

Trap i Gular su snimljeni u vrelom zagrljaju na Nou Kampu kada je Ajntraht eliminisao Barselonu, ali kada ekipa iz Frankfurta izgubi prelepa Izabel ne može da namami Kevina u krevet!

"Kada njegov tim gubi važne mečeve, a Kevin je na golu, znam da ne mogu očekujem nešto kad se vrati kući. Čak mi ni visoke potpetice i seksi donji veš ne pomažu nakon poraza. Jednostavno nemamo seks kad izgubi", rekla je Brazilka.

Ona je inače bila i viktorijin anđeo, a jedna je od trenutno najpopularnijih manekenki na svetu. Pogledajte kako izgleda: