Neviđeno

SRAMOTA - GOLMAN POGODIO SA 80 METARA, A ON SVE POKVARIO: Napadač uništio slavlje saigrača! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Neverovatan prizor u Kopa Libertadoresu, gde je napadač tima iz Venecuele ukrao gol svom golmanu, čoveku koji je pogodio sa 80 metar audaljenosti.

Izvor: Twitter/Libertadores/printscreen

Mogao je ovo da bude jedan od najboljih golova u južnoameričkom fudbalu ove sezone, ali je napadač šampiona Venecuele sve pokvario. Antoni Uribe je iskoristio smušenost protivničke odbrane i loptu sa gol-linije spakovao u mrežu, a uopšte nije to morao da uradi...

Da on nije imao kontakt sa loptom pogodak bi bio upisan Kristoferu Vareli, golmanu njegovog tima, koji je ispucavanjem iz kaznenog prostora igrom slučaja postao asistent.

Deportivo iz Tačire pobedio je na gostovanju u Boliviji Independiente Petrolero, a ovaj detalj dogodio se u 44. minutu susreta. Bio je to vodeći gol za goste, koji su samo nekoliko sekundi kasnije primili gol za izjednačenje, ali su u drugom delu susreta stigli do pobede.

Ovako je izgledalo:

Taj trijumf mogao bi da ima ogroman značaj za njihov prolazak u nokaut fazu Kopa Libertadores, pošto sada imaju četiri osvojena boda na polovini grupne faze.

Da bi zauzeli jednu od prve dve pozicije u grupi njihovi napadači će morati da postižu golove i u naredna tri kola, ali mogu i bolje da biraju prilike za to. Ovaj protiv Independientea bi svakako bio priznat bez Uribeovog kontakta, a ljubitelji fudbala iz celog sveta videli bi nešto što se ne dešava često - gol golmana iz sopstvenog kaznenog prostora.

Pogledajte celu akciju: