Šta?!

GURNUO ŠTAPIĆ PREDUBOKO, PA NE MOŽE DA IGRA FUDBAL! Bizarna povreda Engleza, umesto na terenu završio u bolnici!

Autor Dušan Ninković

Mark Šelton koji igra u četvrtoj ligi Engleske neće danas biti na terenu jer je štapić za čišćenje uha gurnuo preduboko i tako se povredio.

Izvor: Youtube/Salford City FC/printscreen

Engleski fudbaler Mark Šelton (25) neće moći da nastupi za Hartlpul na subotnjem gostovanju Skantorpu zbog jedne od najčudnijih povreda za koje ste čuli. Dan pre utakmice vezni fudbaler engleskog četvrtoligaša preduboko je gurnuo štapić u uho, zbog čega je završio u bolnici.

Informacije o njegovoj "povredi" otkrio je menadžer tima, koji će sada imati skraćenu rotaciju za susret protiv ubedljivo najslabijeg tima lige i ekipe koja je već ispala u peti rang takmičenja.

Kako je objasnio menadžer Hartlpula, Šelton se će u tim vratiti tek nakon lekarske intervencije.

"Mark je gurnuo previše duboko štapić, a vata je završila predaleko u njegovom uhu. Otišao je u bolnicu, vrti mu se u glavi i ima problem sa ravnotežom kad ustane. Lekari će morati pincetom, veoma pažljivo, da mu saniraju taj problem", naveo je on u izjavi.

To znači da nekadašnji fudbaler Barton albiona i Salford sitija neće biti na raspolaganju timu za meč u subotu, a pitanje i da li će do kraja sezone nastupiti na nekom meču. Do kraja prvenstva ostala su samo dva meča, pa je sezona za Šeltona možda završena malo ranije.

On je ove sezone odigrao 33 ligaška meča uz jedan gol i tri asistencije, a po četiri puta nastupio je u FA kupu i EFL trofeju. Mečeve gotovo da nije propuštao dok se nije pojavio štapić za uši...

Tagovi