Fudbal

BILO JE SRAMOTNO, TAKO SE NE OSTAJE U LIGI: Bolan poraz Lalatovićevog tima - čeka ga TEŠKA borba da ne ispadne!

Autor Mladen Šolak

Iako su u Pazaru vodili, Kragujevčani su potpuno potonuli kada se odlučivalo u Pazaru.

Izvor: MN Press

Nenad Lalatović je burno najavio meč u Novom Pazaru, sa svog telefona pročitao uvredljive reči za koje tvrdi da ih nikad nije izgovorio, a onda je sa svojim Radničkim 1923 doživeo poraz - 1:2.

Iako su Kragujevčani u Pazaru poveli golom Voja Ubiparipa u 21. minutu i iako je iskusni Marko Mirić imao veliku šansu da poveća tu prednost do poluvremena, na kraju su ipak svi bodovi ostali na domaćem terenu.

Trener Pazaraca Tomislav Sivić napravio je prave izmene u poluvremenu i uveo dvojicu igrača koji su dali golove za pobedu. Najpre je precizan bio Sead Islamović u 61. minutu, a onda je gol za 2:1 i za oduševljenje navijača postigao Mustafa Mujezinović.

Takvim epilogom, ambicije Radničkog 1923 da ostane u ligi doživele su jak udarac, jer je sada Pazar najbliži izlasku iz zone ispadanja i ima tri boda više od Lalatovićeve ekipe. Kragujevčane čekaju utakmice protiv Proletera, Spartaka i Metalca.

"Presudio je veći karakter igrača Pazara, u prvom poluvremenu smo morali da rešimo, imali smo vođstvo i zicer. Umesto da bude 2:0 ili 3:0... Odigrali su u drugom poluvremenu onako kako smo mi igrali u prvom. Čestiitam mojim igračima na prvom poluvremenu, drugo poluvreme je bilo sramotno, tako se ne ostaje u ligi i tako se ne igra za Radnički Kragujevac", rekao je Lalatović posle utakmice za TV Arena sport.

Nakon kraja ligaškog dela, u Prvu ligu Srbije ispašće direktno dve poslednje ekipe, a biće odigran i baraž, u kojem će trećeplasirani tim Prve lige Srbije igrati protiv tima koji u Superligi završi na 14. mestu, a četvrtoplasirani iz PLS-a igraće protiv 13. tima iz Superlige.

Pogledajte tabele Superlige (plej-aut) i Prve lige Srbije (plej-of).

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt