Opet u centru pažnje

POGLEDAJTE! VIČU MU "LALATE TURČINE", A ON SE KRSTI I ŠALJE POLJUPCE: Pravio šou pored terena, pa zagrmeo - TO JE LAŽ!

Autor Nikola Lalović

Nenad Lalatović je čuo povike sa tribina, a njegova reakcija je izazvala oduševljenje!

Izvor: Youtube/Calucci TV 2/printscreen

Fudbaleri Novog Pazara savladali su na svom terenu Radnički iz Kragujevca 2:1 nakon preokreta, a u centru pažnje tokom meča bio je trener gostujuće ekipe Nenad Lalatović. On je pred meč istakao da su neki lokalni mediji pred ovaj meč pogrešno preneli da je on nazivao fudbalere Pazara "Turcima". 

Naveo je da je to urađeno smišljeno kako bi se izazvala reakcija najvatrenijih pristalica kluba iz Raške, a tokom meča navijači Novog Pazara su se obratili šefu struke Radničkog. Naime, zapevali su "Lalate Turčine" sa tribina! 

Pogledajte kako je to izgledalo na tribinama: 

"Lalate Turčine" sa tribina
Izvor: Youtube/Calluccci TV 2

Lalatović je čuo to skandiranje, a prva reakcija mu je bila da pogleda ka tribinama i prekrsti se! Potom se okrenuo ka drugoj tribini, pogledao ka navijačima, nasmejao se i na kraju im poslao poljubac! 

Pogledajte reakciju Nenada Lalatovića: 

Reakcija Nenada Lalatovića na skandiranje
Izvor: Youtube/Calluccci TV 2

Nakon utakmice on je prvo istakao da je pre svega ljut na svoje igrače zbog loše igre u drugom poluvremenu i poraza, a potom je na konferenciji za štampu govorio o celoj situaciji.

"Ja sam uvek ovaj klub hvalio, ove igrače, vas... Zameram to upravi kluba. Ja sam to danas sve stoički izdržao, bio sam dostojanstven, nisam podlegao pritiscima, iako mi nije bilo prijatno da me vređaju", počeo je Lalatović

 Kao što je to naglasio i pre meča i posle utakmice je ponovio da su navodi iz medija izmišljeni i netačni.

"Samo da znate vi, moram da se izjasnim, da svaki Novopazarac zna da Nenad Lalatović to nikad nije izgovorio, to je bila laž, da bi se motivisali navijači i igrači na laž. Svi se bave sa mnom, kao da se samo plaše mene. Ja ne igram, ja samo treniram. To je bila manipulacija", završio je Lalatović.

Njegova ekipa se posle ovog poraza nalazi u teškoj situaciji pošto je sa 32 boda 14. na tabeli. Novi Pazar je sa druge stane ovom pobedom otišao na tačno tri boda daleko od Kragujevčana i na 13. su mestu sa 35 bodova.