HIT!

ŠOU U BUGARSKOJ, FUDBALER FOLIRAO POVREDU, BACIO SE SA NOSILA! Ovako nešto do sad niste videli - evo kako je krao vreme!

Autor Nemanja Stanojčić

Igrači ponekad traže razne načine da ukradu vreme na utakmici, a jedan igrač u Bugarskoj je našao originalan način za to. Pogledajte i sami.

Izvor: YouTube/Screenshot/Иванка Христова

Često na fudbalskim utakmicama vidite igrače kako traže načine da ukradu vreme. Da li putem povreda, grčeva, sporijeg izlaska sa terena ili nešto slično poput psa koj ulazi na teren. Sada se pojavio i još jedan originalan način koji je smislio jedan fudbaler u Bugarskoj.

U jednoj utakmici niže lige u ovoj državi između Balkan Botevgrada i Belasice je igrač sa brojem 17 Viktor Vasilev odlučio da u 93. minutu dodatno potroši vreme. Pa je tako folirao povredu, čekao da dođu lekari sa nosilima, a onda se bacio sa nosila.

Sve to je izgledalo veoma komično, do te mere da je snimak njegovih padova i načina na koji je trošio vreme brzo postao hit na društvenim mrežama. Očekivano, burno su reagovali igrači Belasice, neki su bili spremni i za fizički obračun, ali su ostali uspeli da spreče eskalaciju sukoba.

Na kraju je njegov plan uspeh. Potrošeno je dovoljno vremena, pa je Botevgrad osvojio tri važna boda u ligi i naneo tek peti poraz prvoplasiranoj Belasici.

Fudbaler u Bugarskoj folira povredu
Izvor: YouTube/IvankaHristova

Tagovi