Prelepa je!

SVI PRIČAJU O ĆERKI FUDBALERA - KAŽU DA JE NAJLEPŠA NA SVETU! Odmalena je šminkali, nosila sa 6 godina ŠTIKLE, a sada...

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji francuski fudbaler Patrik Blondo ima ćerku koja dve decenije nakon njegovog penzionisanja puni naslovne strane medija.

Izvor: Instagram/thylaneblondeau/printscreen

Jedni su je zvali "najlepša devojčica na svetu", a drugi se zgražavali kada je sa samo šest godina našminkana i u štiklama pozirala za naslovnu stranu "Voga". Od tada je prošlo mnogo godina, a Tilen Blondo (21) izrasla je u pravu lepoticu. Njena karijera u svetu mode veoma je uspešna, a mnogi ne znaju da joj je otac poznati fudbaler!

Tilen je ćerka Patrika Blonda, nekadašnjeg reprezentativca Francuske, kapitena Olimpika iz Marseja, dugogodišnjeg igrača Monaka i čoveka koji je u Engleskoj igrao za Šefild Vendzdej i Votford. Bivši fudbaler ima dvoje dece iz braka sa Veronikom koja je poznata u svetu mode, a za njihovu ćerku mnogi smatraju da je danas najlepša žena sveta.

U tom smeru se razvija i njena manekenska karijera. Tilen je već radila za neke od najpoznatijih svetskih brendova, nastupala na modnim revijama širom sveta i pozirala za naslovne strane popularnih magazina. Do svega toga ne bi došlo da nema njene natprirodne lepote.

Pogledajte kako izgleda Tilen:

Tilen je već sa četiri godine počela svoju manekensku karijeru, a poslednjih godina je jedno od najtraženijih lica na svetskoj sceni. Još 2018. godine stavljali su je na prvo mesto na listama najlepših svetskih manekenki, što bi mogao da potvrdi i broj pratilaca na društvenim mrežama.

Ćerka nekadašnjeg fudbalera trenutno ima 5,3 miliona pratilaca na instagramu, a svaka objava izazove mnogo pažnju. Na poslednoj koju je okačila možete se videti set fotografija koje su napravljene u Monaku, tik iz more.

Inače, njen otac je deo karijere proveo baš u Monaku. Počeo je u niželigašu Martigu, zatim preko Monaka stigao do Šefilda, a zatim se vratio u Francusku. Nosio je dres Bordoa i Olimpika iz Marseja u kojem je bio i kapiten, a novi izlet u inostranstvo imao je u Votfordu. Karijeru je završio u Kreteiju, a pamtiće se da je 1997. godine odigrao dva meča za nacionalni tim Francuske.

Nastupao je na poziciji desnog beka i ljubitelji fudbala sa kraja devedesetih sigurno se sećaju njegovih partija.